Sport
A-1 LIGA KOŠARKAŠICA

Požega preko Murse do prve pobjede u sezoni
Objavljeno 3. prosinca, 2018.
Požežanke su uoči susreta s Mursom zbile redove, nastupile u svom najboljem sastavu i pobijedile rivala iz Osijeka te u 8. kolu A-1 lige košarkašica upisale prvu ovosezonsku pobjedu. Skor od jedne pobjede i sedam poraza imaju i "mursašice" te su obje ekipe pri dnu tablice. Ekipa trenera Vladimira Englmana odigrala je dobru utakmicu, bila u stalnoj rezultatskoj prednosti, a do bodova je otišla na krilima iskusnih Ivezić te Mariah-Cauhry Smelser, koje su bile nezaustavljive za gošće. Subotnja utakmica bila je i povratak Petre Lovrić u dvoranu u Grabrik. Bivša igračica Plamen Požege, koja od početka ove sezone igra za osječkog prvoligaša, na "svom" je terenu odradila dobru utakmicu, ali nije imala preveliku pomoć suigračica. Šimunić je nešto pokušavala i završila susret sa 16 poena, ali njih dvije nisu mogle same protiv raspoložene petorke Plamen Požege. I. Li.

 
P. Požega        79
Mursa              76

PLAMEN POŽEGA: Ivezić 26, Krajinović, A. Berger, Bašić 5, Devčić, Benić, Pejkovska 2, Lea Hrmić 14, Čolić, Lana Hrmić 4, M. Berger, Smelser 28

MURSA: Blaževac, Šola 7, Horjan, Mihaljević 6, Šarlija 7, P.Lovrić 30, Obradović 6, Vuksanić, Rajić, Štrk 4, P. Šimunić 16.

REZULTAT PO ČETVRTINAMA: 25:15, 16:22, 20:19, 18:20
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike