Regija
HUMANITARNI LIONS PLES

Udruzi slijepih 10.000 kn
Objavljeno 2. prosinca, 2018.
NAŠICE

Našički Lions klub organizirao je tradicionalni Lions ples – humanitarnu večer i druženje u povodu proslave 25. obljetnice uspješnog postojanja. Članove i goste pozdravio je predsjednik Samir Haj Barakat, koji je istaknuo kako je obljetnica u znaku pomoći Udruzi slijepih Našice kojoj će biti donirano 10.000 kuna. Najavio je i proširenje Lions kluba.

- Do sada smo bili isključivo muški, a od sljedeće godine postat ćemo mješoviti Lions klub. Uključit ćemo i pripadnice ljepšeg spola, koje će nam dati svježinu koja nam treba – rekao je Samir Haj Barakat, predsjednik Lions kluba Našice, u kojem trenutno djeluje 20 članova.

Predsjednik Udruge slijepih Rolando Butković čestitao je Lions klubu 25. godišnjicu te zahvalio za donaciju. Ova donacija, rekao je Butković, nije prva, ali je najveća te je izrazio nadu da nije ni posljednja.

- Ovo nam je velika pomoć jer ćemo moći nabaviti informatičku opremu koja nam je potrebna kako bismo mogli aplicirati projekte na fondove EU. Donacija će podići rad udruge na viši nivo jer će slijepim i slabovidnim članovim, a njih je 45, omogućiti dostojanstven život – naglasio je Butković.

Našičkim lionsima i njihovim gostima zapjevali su Zorica Kondža i Joško Banov, a za dobru atmosferu pobrinuo se TS Žitna polja. S. F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike