Crna kronika
U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI KOD ŠIROKOG POLJA

Poginuo vozač iz Vuke, petero ozlijeđenih!
Objavljeno 1. prosinca, 2018.

ĐAKOVO

Vuka je zavijena u crno i tugu; njen mještanin Stanko I., rođen 1963. godine, smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u petak navečer, oko 20,30 sati, dogodila između Širokog Polja i Kuševca, točnije kod bivše auto-kuće Lozić. Policija ne iznosi identitet poginulog niti drugih sudionika u tom tragičnom događaju, već samo njihova godišta. Crna bilanca ove nesreće je i petero ozlijeđenih, istina svi lakše, a među njima je i troje djece. Uz njih, lakše tjelesne ozljede zadobio je i muškarac, rođen 1998. te žena, rođena 1978. godine, majka spomenute djece,
Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske, Darija Premeca, muškarac koji je smrtno stradao upravljao je osobnim automobilom iz smjera Đakova, prema Osijeku, očito prema svome mjestu, Vuki. U jednom trenutku dijelom je prešao na suprotni kolnički trak i udario  u nadolazeće vozilo kojim je upravljao vozač, rođen 1998. Od udarca mu je vozilo zanijeto i prešao je potpuno na suprotni trak, a nakon čega je naišla vozačica s djecom. Vozač iz Vuke vozio je automobil osječkih, a preostala dva vozila su đakovačkih registracijskih oznaka.
Na mjesto teške prometne nesreće na državnoj cesti D7, Đakovo – Osijek, odmah su stigla tri vozila Hitne medicinske pomoći, više policijskih vozila, kao i vozilo DVD-a Đakovo za slučaj da dođe do zapaljenja automobila, no to se, brzom intervencijom vatrogasaca, nije dogodilo.  Spomenuta vozila gradskim ulicama jurila su u hladnoj večeri jedno za drugim, pod sirenama i rotacijama, izazivajući nelagodu i neizvjesnost među Đakovčanima.
Zbog očevida promet je na tom dijelu D7 bio zatvoren od 20,37 do čak 01,54 sata, a tekao je zaobilaznim pravcima.
Suzana Župan

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

Najčitanije iz rubrike