Tehno
CANON

Uređaji imageRUNNER ADVANCE do 30 % brži od prethodnika
Objavljeno 30. studenog, 2018.
Serija imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II zamijenit će u ponudi postojeće modele 400i/500i i istovremeno korisnicima ponuditi značajno unaprjeđenje brzine, produktivnosti i sigurnosti. Novi uređaji opremljeni su svim prednostima postojeće treće generacije portfelja, uključujući najnoviju platformu Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express i poboljšanu sigurnost.


Do 30 % brži od prethodnika i s brzinama koje dostižu 71 str./min, najnoviji uređaji s početka ponude pouzdani su i kompaktni, savršeni za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave. Mjere za uštedu vremena, kao što su nova tehnologija „sve u jednom“ utemeljena na ulošcima, znatno olakšavaju uklanjanje i zamjenu tonera, pa za te zadaće više nije potrebno zvati tehničara. Uza sve hardverske prednosti drugog izdanja treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE, novi strojevi opremljeni su radi lakoće korištenja i intuitivnim korisničkim sučeljem i dodirnim zaslonom u boji. Korisnici mogu uživati u sveobuhvatnoj dosljednosti cijele platforme koja nudi personalizirano i pouzdano korisničko iskustvo. Prilagođeni zasloni, postavke i funkcije pomažu optimizirati tijekove rada.


Ugrađena platforma u oblaku Unified Firmware Platform (UFP) koja se stalno razvija smanjuje zahtjeve koji se stavljaju pred IT resurse. Stalnom nadogradnjom uređaja najnovijim značajkama i ažuriranjima oprema je posve funkcionalna i sigurna uz minimalan angažman korisnika. Korisnici pak mogu biti sigurni da je njihovo ulaganje zaštićeno, pa sa svakim ažuriranjem nije potrebno mijenjati flote uređaja. Pomoću značajke uniFLOW Online Express korisnici mogu saznati ukupan trošak ispisa. Uložak vrste „sve u jednom“ dodatno smanjuje troškove, pa je pravi izbor za tvrtke svih veličina. M.R.
Najčitanije iz rubrike