Tehno
ADATA

Nova tipkovnica i miš M20
Objavljeno 30. studenog, 2018.
Tipkovnica K10 namijenjena je poboljšanju igračkog iskustva i dolazi s devet načina osvjetljavanja, tipkama koje sprječavaju ghosting i ergonomskim kapicama tipaka, dok M20 ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki razlučivosti i RGB osvjetljenje. XPG K10 dodaje novu dimenziju igranju s ponudom devet zadivljujućih načina LED osvjetljenja, omogućujući igračima da odaberu nijansu koja najbolje odgovara igrama koje igraju. Ti su načini sljedeći: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static te White Breathing. Uz to, K10 pomaže igračima da poboljšaju izvedbu nekim korisnim značajkama kao što su 26 tipki koje sprječavaju ghosting radi onemogućivanja promašenih ili slučajnih pritisaka tipki, jer u žaru borbe krivo pritisnuta tipka može značiti poraz. U kombinaciji s ergonomski zaobljenim kapicama tipaka K10 poboljšava preciznost i istovremeno čini da tipke budu ugodne na dodir. Praktične multimedijske tipke omogućuju brzu prilagodbu glazbe, zvuka i drugih efekata usred igre, a da se za to ne moraju otvarati drugi programi ni aplikacije.


Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka


Zahvaljujući upotrebi OMRON prekidača miš INFAREX M20 nudi igračima responzivnost u pogađanju meta kad je to najvažnije, kao i učinkovito izvođenje zadataka. Osim toga, njegova procjena radnog vijeka od 20 milijuna klikova znači da se radi o robusnom i pouzdanom mišu koji će vas dugo služiti i nuditi vrhunske performanse. M.R.
Jasminka Knežević
Najčitanije iz rubrike