Osijek
VRKIĆ PRIMIO PAULA NICOLIERA

Pojačati potragu za na Ovčari ubijenim Jean- Michelom Nicolierom
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić, u svojstvu povjerenika predsjednice za nestale u Domovinskom ratu, jučer je razgovarao s Paulom Nicolierom, bratom francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera koji je kao pripadnik HOS-a ubijen na Ovčari.


- Žalosna je činjenica da do danas naš sustav nije došao do informacije gdje je tijelo ubijenog Jean-Michela. Smatram da nismo u vezi s tim pitanjem odradili ono što smo mogli. Sa zadovoljstvom ću se uključiti u potragu i provjeriti sve podatke koje do sada imamo s Veranom Matićem, izaslanikom predsjednika Srbije za nestale. Razmotrit ćemo sve mogućnosti i pokušati učiniti više glede rasvjetljavanja sudbine Jean-Michela. Trebamo učiniti sve kako bi njegova majka Lyliane, koja živi u Karlovcu, znala gdje može zapaliti svijeću za svoga sina - rekao je Vrkić.


Paul Nicolier rekao je da se nada da će Vrkić uspjeti dobiti željene informacije, i to ne samo o Jean-Michelu, nego i o ostalim nestalim osobama.
- Naša majka Lylian je stara i bolesna, i jedino što bi željela prije smrti je saznati gdje su posmrtni ostaci Jean-Michela, pa da može zapaliti svijeću. To je sve što traži. Pozivam srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da na skorom susretu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom za dva tjedna u Beogradu ponudi neke informacije o Jean-Michelu - rekao je Paul Nicolier. J.N.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

Najčitanije iz rubrike