Crna kronika
OTKRIVENO VIŠE KRADLJIVACA U SLAVONIJI

Tri žene ukrale desetke parfema
Objavljeno 17. studenog, 2018.
SLAVONSKI BROD

Tri ženske osobe u dobi od 21, 28 i 32 godine, osumnjičene su da su krale parfeme u trgovačkom centru u Slavonskom Brodu. Policija je istragom utvrdila da su u dva navrata 30. listopada, u popodnevnim satima, s prodajnih polica ukrale više desetaka raznih parfema u vrijednost više tisuća kuna. Policija je dio ukradenih parfema pronašla, oduzela od osumnjičenih te će ih vratiti odgovornoj osobi u trgovini. Protiv kradljivica slijede kaznene prijave.

Policija u Osječko-baranjskoj županiji osumnjičila je 18-godišnjaka da je tijekom rujna u prostorijama ustanove u Čemincu oštetio protupožarni alarm i cijev ventilacijskog sustava, pričinivši štetu od nekoliko stotina kuna. U listopadu je, također u prostorijama ustanove u Čemincu, oštetio protupožarni alarm. Za krađu u Jagodnjaku sumnjiči se 20-godišnjak. Mladić je tijekom listopada provalio u kuću i pobjegao iz nje nakon što se probudila vlasnica. Iz kuće nije ukrao ništa.

Za krađu nezaključanog bicikla koji se nalazio na stalku za bicikle u Belišću, 12. studenoga, osumnjičen je 34-godišnjak. Policija traga za lopovima koji su u srijedu u večernjim satima ukrali bicikle u Osijeku i Josipovcu. Nezaključani bicikl iz otvorene i otključane garaže u Josipovcu ukraden je u večernjim satima. Iz dvorišta u Firingerovoj ulici, u Osijeku, otključani bicikl ukraden je u poslijepodnevnim satima istoga dana.
U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Ivankova kojeg se sumnjiči da je 7. studenoga, iz ugostiteljskog objekta u ulici Gorjani u Ivankovu ukrao novčani polog i novac iz aparata za igre na sreću, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Za još tri lopova traga policija u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Naime, iz vikendice 71–godišnjaka, u naselju Briješće kod Vukovara, ukradeni su kosilica i alat. Provala se dogodila prije nekoliko tjedana. U noći između srijede i četvrtka, u čekaonici vinkovačkog željezničkog kolodvora, provaljeno je u doplatnu blagajnu iz koje je ukradeno nekoliko tisuća kuna. Novac i nakit ukradeni su iz obiteljske kuće 50–godišnjaka u Ulici Matije Gupca, u Vinkovcima. Provala se dogodila 15. studenoga, u poslijepodnevnim satima. Vlasnik je krađom oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna.S.Lacić
Najčitanije iz rubrike