TvObzor
FOX LIFE

Mlađa - mala laž koja može uništiti snove
Objavljeno 16. studenog, 2018.

U četvrtoj sezoni serije "Mlađa‘‘ gledatelji su mogli vidjeti kako je istina djelomično otkrivena i da će Liza (Sutton Foster) možda morati snositi posljedice. Unatoč tome što je Kelsey (Hilary Duff) u početku bila dosta pogođena Lizinom laži, shvatila je zašto je zapravo bilo potrebno skrivati prave godine te je preporučuje za promaknuće. Iako su se Lizini snovi ostvarili, zbog nedostatka financija ipak mora uz novu, zadržati i prethodnu radnu poziciju. Njezin ljubavni život i dalje je kompliciran; Josh (Nico Tortorella) joj je izjavio ljubav dan prije svog vjenčanja, iako zna da mu ona ne može ponuditi život koji on želi… Charles (Peter Hermann) i Pauline (Jennifer Westfeldt) se ponovo zbližavaju, zbog čega Liza odlučuje da neće stajati na putu njihovoj sreći.

Peta sezona serije, koja je započela s prikazivanjem 15. studenoga na kanalu FOX Life, unosi nove probleme i neizvjesnost vezane uz Lizin život, zbog domino-efekta koji je prouzročila njezina laž. Zbog pretpostavki da je Edward L. L. Moore (Richard Masur) sudjelovao u seksualnom zlostavljanju, Empirical Press mora odgoditi izlazak njegove knjige, a marketinške kompanije upozoravaju da odustaju od bilo kakvih promocija vezanih uz njegovo ime. Novonastala situacija tjera ga da se osveti Lizi i njezinu tajnu podijeli s Charlesom…

Serija "Mlađa" temelji se na istoimenu romanu poznate američke spisateljice Pamele Redmond Satran ("The Man I Should Have Married") iz 2005. godine, a zabavne zgode koje se događaju u privatnom i poslovnom životu mladolike Lize, u kratkom su roku osvojile publiku. Časopis Adweek seriju je 2015. godine proglasio "najboljom novom serijom", a nominirana je bila i za ostale prestižne televizijske nagrade. Izvršni producent serije je televizijski producent Darren Star, najpoznatiji po kreiranju svjetski popularnih serija: "Merlose Place", "Beverly Hills" i "Seks i grad".

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike