Osijek
RIJEKA LJUBAVI

Šleper čipsa podijeljen, stigla donacija satova
Objavljeno 14. studenog, 2018.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi podijelila je donaciju čipsa koji je osječkim obiteljima u potrebi poslao Kanaan. Štefica Čučak, predsjednica udruge, ističe kako je ta donjomiholjačka tvrtka poslala šleper s 33 palete čipsa.

- Naravno da smo ovu donaciju, kao i uvijek, podijelili sa svim drugim udrugama koje okupljaju ljude u socijalnoj potrebi pa je tako čips stigao u Udrugu gluhih i nagluhih osoba Osječko-baranjske županije, Ženski nogometni klub Antunovac, GDCK Darda, Valpovo i Vukovar, Dom za umirovljenike Osijek, Aktivnim umirovljenicima Osijek, Udruzi umirovljenika Rokova, Udruzi umirovljenika Antunovac, Socijalnoj samoposluzi Belišće, SOS Dječjem selu Ladimirevci, osječkom Centru za inkluziju, Dječjem domu Klasje, Udruzi Moje dijete - djeci oboljeloj od tumora, Centru Ja kao i ti. Dakako, čips je podijeljen i za 3500 članova obitelji korisnika Rijeke ljubavi - kaže predsjednica najaktivnije osječke humanitarne udruge.

Čučak naglašava kako je u Udrugu stigla i donacija satova, koje će podijeliti u subotu, 17. studenoga.

- Izuzetno je veliko veselje mnoge djece i mladih iz obitelji u socijalnoj potrebi, od kojih će nekima sat biti rođendanski poklon. U Gradskoj četvrti Gornji grad na Trgu Lava Mirskog 1 svečano ćemo podijeliti u 11 sati donaciju satova “Watch centra”. Donator Slobodan Gačić donirao je za ovu prigodu 125 satova djeci koja su imala sreću slučajnim odabirom postati dobitnici ove vrlo vrijedne donacije. Tom prigodom, jer Rijeka ljubavi podržava natalitet, prigodno ćemo nagraditi Gordanu Ivanović, našu “Najmamu”, ponos Hrvatske, s desetero djece, te Manuelu Glogoški, majku koja će se “ponoviti” šestom bebom. Svečanosti će u subotu nazočiti uz donatora satova i predstavnici Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, a cijeli će događaj svojim nastupom uljepšati Plesna skupina Shine pod vodstvom Mire Sekereš - najavljuje Čučak. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike