Osijek
KONFERENCIJA LEAN ON YOURSELF U PETAK - PRIJAVITE SE!

Okupljanje inspirativnih poduzetnica: Oslonite se na vlastite potencijale!
Objavljeno 13. studenog, 2018.

Lean on Yourself naziv je konferencije koja će se održati u petak (16. studenoga) s početkom u 15.30 u restoranu Crna svinja u Čepinu. Cilj je događanja potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje, oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent.

Uz to će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 će odabranih poduzetnica biti organizirana i ciljana edukacija u području računovodstva, prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja. Među predavačicama na konferenciji vlasnica je poznatog modnog brenda Iggy, Igrajna Vargek, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno. Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Nakon nje, priču o razvoju popularnog brenda Dilemma Posters, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka Ema Dilberović (na fotografiji), a iz Rijeke dolazi umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato. Profesionalno se bavi dizajnom od 2005. te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce "The Human Centered Brand". Kraj je konferencije rezerviran za panel-raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama: Evom Bošković (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), Sanjom Bolješić (Simone Design), Majom Rogulja (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), Martinom Završki (zdravljak Špajz) i Marinom Juričić (nosiljke Freda). Više informacija o konferenciji možete pronaći na web-stranici Lean In Osijek i facebook-događaju Lean On Yourself. Ulazak je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne (obrazac prijave nalazi se na web-stranici). I.R.G.
LEAN IN POKRENULA SHERYL SANDBERG
Lokalni krug internacionalnog pokreta Lean IN potaknula je COO Facebooka Sheryl Sandberg, uz svoju knjigu “Ustrajnost - žene, posao i volja za vođenjem”. Osječki je krug pokrenut 2016. godine s ciljem koji ima i svaki drugi djelić ovog globalnog pokreta: motivirati žene da teže vodstvu. Nakon nekoliko uspješnih događaja u 2017., među kojima je i konferencija Leading by Empowering, koja je okupila više od 150 sudionica, danas žele napraviti korak više - potaknuti žene da se odvaže pokrenuti vlastite projekte koji mogu postati pravi biznisi.
Možda ste propustili...

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike