Mozaik
INMUSIC FESTIVAL 2019.

Blagdanski paketi ulaznica
u prodaji do 29. studenog
Objavljeno 12. studenog, 2018.
INmusic festival pustio je u prodaju tradicionalne blagdanske pakete po povoljnijoj cijeni koji se mogu kupiti sve do 29. studenoga, a dan kasnije će organizatori objaviti prvo veliko ime 14. izdanja festivala koji će se održati od 24. do 26. lipnja iduće godine na Jarunu u Zagrebu.
Blagdanski paketi ulaznica prodaju se po početnoj cijeni od 449 kuna putem službenog INmusic web-shopa, ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu do isteka zaliha, ili do 29. studenoga, a dan kasnije poskupjet će za 100 kuna, tako da je ušteda poprilična ako se ulaznice kupe mjesec dana unaprijed.
- Cijena paketa i ulaznica mora poskupjeti da bismo uopće mogli dobiti tako velika imena. S obzirom na golemu međunarodnu konkurenciju, moramo se bar malo približiti cijenama ulaznica drugih festivala koje su tri ili četiri puta veće - rekao je direktor INmusic festivala Zoran Marić na nedavno održanoj konferenciji za novinare. Prema njegovim riječima, to će i dalje biti najniža cijena za festivale u Europi i najpovoljniji način da hrvatska publika vidi neke izvođače.
- Cijena od 499 kuna i dalje je nešto niža od pojedinačnog koncerta nekih od najvećih svjetskih bendova u Europi - ustvrdio je Zoran Marić i objasnio kako će se festival predstavljati u značajnim kulturnim institucijama u Zagrebu, poput Muzeja Mimara, ili Klovićevih dvora, jer je to dobra prilika da se rock-glazba afirmira kao kultura.
- Rock-glazba jedna je od novijih umjetničkih formi koja će evidentno preživjeti svoje vrijeme i ući u sferu klasike zbog svoje umjetničke vrijednosti - napomenuo je pri tom Marić.
Direktor Sektora maloprodaje OTP banke Dražen Božić izrazio je zadovoljstvo što ta banka već šestu godinu surađuje sa zagrebačkim INmusic festivalom.
- Ponosni smo dio priče o festivalu koji svake godine programski i organizacijski raste te kao partner osiguravamo bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje koje publici omogućuje da što manje vremena provede u redovima, a što više u uživanju u glazbi - rekao je Božić na konferenciji za tisak.
Blagdanski paket sadrži vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu te posebno dizajniranu majicu 14. izdanja festivala. U prodaji je i ograničen kontingent trodnevnih ulaznica za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic web-shopa po cijeni od 399 kuna, a od 30. studenoga za 499 kuna. Hina
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike