Sport
PRVA HMNL

Osijek Kelme poveo, pa doživio "petardu"
Objavljeno 9. studenog, 2018.
Osječki malonogometaši upisali su peti uzastopni prvenstveni poraz
Peti uzastopni prvenstveni poraz doživjeli su osječki malonogometaši u dvoboju protiv Futsal Dinama u Zagrebu. Momčad Marina Smoje oputovala je na taj susret s nadom u iznenađenje i rezultatski se dobro držala do prvih minuta drugog dijela kada je, kao i u nekim ranijim susretima, počela popuštati, da bi na koncu doživjela visok poraz. Futsal Dinamo od početka susreta pokazao je želju za dominacijom, ali su gosti bili koncentrirani u obrani, a u sedmoj su minuti došli do vodstva kada je Kajfeš proigrao Bartolucija koji je bio precizan - 0:1. Nakon toga krenula je baražna paljba na vrata Borisa Bolšeca. Sjevalo je sa svih strana, a taj pritisak Futsal Dinama uredio je plodom u 14. minuti kada je Rajh na proigravanje Mateševića uspio izjednačiti - 1:1. Zagrepčani su do odmora pokušali napraviti potpuni preokret, no to im nije uspjelo. Međutim, nije ih to obeshrabrilo, pa su odmah na početku drugog dijela ostvarili svoje namjere kada je strijelac bio Hrvoje Penava - 2:1. Samo dvije minute kasnije Kanjuh je asistirao Grciću za 3:1, i tu je postalo jasno kako će Osijek Kelme potpisati još jednu kapitulaciju. Futsal Dinamo nastavio je s napadima ne bi li postigao bar još jedan pogodak čime bi izbjegao eventualni ulazak u neizvjesnu završnicu. To mu je uspjelo u 29. minuti nakon akcije koju je započeo Penava, a u pogodak pretvorio Kanjuh - 4:1. Točku na "i" tek druge pobjede zagrebačke momčadi u ovoj sezoni stavio je isti čovjek koji je i otvorio seriju njihovih pogodaka Matija Rajh u 35. minuti za konačnih 5:1. Kolika je bila dominacija zagrebačke momčadi najbolje govori podatak o čak 42 upućena udarca prema osječkim vratima od kojih je nešto manje od polovine bilo u okvir. D.Keler
FUTSAL DINAMO          5 (1)
OSIJEK KELME              1 (1)

ZAGREB - Dvorana II Doma sportova. Gledatelja: 300. Suci: Sendi Soldatić (Potpićan) i Stjepan Lukin (Krk). Strijelci: 0:1 Bartoluci (7), 1:1 Rajh (14), 2:1 Penava (22), 3:1 Grcić (24), 4:1 Kanjuh (29), 5:1 Rajh (35). Žuti kartoni: Prgomet (Futsal Dinamo), Bartoluci (Osijek Kelme).

FUTSAL DINAMO: Maloševac, Grcić, Dekanić, Matošević, Penava, Cvišić, Šuletnić, Kanjuh, Hercigonja, Mužar, Gagulić, Prgomet, Rajh.

OSIJEK KELME: Bolšec, Pandurević, Horvat, Majić, Dakić, Mijić, Kajfeš, Bartoluci, Pavlović.
Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike