Tehno
HONOR MAGIC2

Spektakularno iskustvo u fotografiranju
Objavljeno 9. studenog, 2018.
Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je ultrajednostavno dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba). Prednji dio pametnog telefona gotovo je u cijelosti prekriven zaslonom koji u sebi ima optičku tehnologiju prepoznavanja otiska prsta. Predstavljajući sveobuhvatnu nadogradnju na inteligentnoj fronti, Honor Magic2 pokreće procesor Kirin 980, prvi dvojezgreni NPU procesor na svijetu.
Sa svoje tri stražnje kamere razlučivosti 24MP i izuzetno širokim kutom od 17 mm i tri prednje kamere na izvlačenje razlučivosti 16 MP, Honor Magic2 pruža revolucionarno iskustvo u fotografiranju. Osim što stražnja AI kamera automatski retušira fotografije finim podešavanjem parametara, prednja kamera na izvlačenje također koristi 3D prepoznavanje lica visoke razine i značajke portretnog osvjetljenja, stvarajući umjetničke selfije s odličnim efektima uljepšavanja i pozadinskog zamućenja (bokeh).
Telefon će korisnicima pružiti neusporediv doživljaj zahvaljujući YOYO-u, zaslonu punog prikaza s kliznim mehanizmom Magic Slide, procesoru Kirin 980, rashladnoj tehnologiji na bazi grafena, Supercharge tehnologiji brzog punjenja od 40W s certifikatom tvrtke TÜV Rheinland, 3D bioničnim svjetlosnim detektorom, prvim na svijetu Dual SIM Dual VoLTE, prvim na svijetu dvofrekvencijskim GPS-om i neviđenoj Wi-Fi brzini preuzimanja od 1,7 Gbps. Opremljen širokim spektrom najsuvremenijih tehnologija i nadograđen značajkama visokih performansi, Honor Magic2 zasigurno će biti telefon godine koji će postići daljnje pomake na tržištu vrhunskih tehnologija.M.R.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike