Mozaik
TJEDNA TOP LISTA

The Strange prvi,
Mia Dimšić druga
Objavljeno 8. studenog, 2018.
Novi album grupe The Strange, "Echo Chamber", u izdanju Dancing Beara, od svojega je izlaska ušao izravno na prvo mjesto tjedne liste prodaje, a prošlog se tjedna još jednom popeo na top-poziciju. Riječ je o albumu izašlom 13 godina nakon posljednjeg studijskog izdanja, a dostupan je i u CD i u LP formatu. U Tvornici kulture 13. studenoga održat će promotivni koncert, a predstavljanje albuma ove jeseni čini uvertiru u cjelokupni event. Rad na albumu potrajao je skoro 18 mjeseci, otkrio je Dalibor Pavičić iz grupe The Strange u povodu Nacionalnog dana albuma, kao ambasador projekta u organizaciji Hrvatske diskografske udruge. Ne čudi, stoga, da se na albumu kriju mnoge zanimljive snimke koje su slušatelji rado dočekali.
Na drugome mjestu pozicionirala se još jedna ambasadorica Nacionalnog dana albuma, Mia Dimšić, s albumom "Život nije siv" u izdanju Croatia Recordsa. Taj je album ujedno i prvi na polugodišnjoj listi prodaje albuma u Hrvatskoj, a riječ je o debitantskom albumu mlade umjetnice koji je izašao prošle godine, no i dalje je popularan među slušateljima.
Treće mjesto zauzima također izdanje Croatia Recordsa, a to je album čije su pjesme ispunjene ljubavlju i sjetom - "Melek", album sevdaha u izvedbi Bože Vreće. Božo Vrećo na listi se nalazi već 17 tjedana, a ovo nije prvi put da se našao u prvih pet. T.K.
Možda ste propustili...

U KALIFORNIJSKIM POŽARIMA

Izgorila kuća Gerarda Butlera

OBILJEŽAVANJE 25. ROĐENDANA SLAVONSKOG RADIJA

Vjerni slušatelji s voditeljima pogledali Bohemian Rhapsody

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EUROPSKO NATJECANJE U SLASTIČARSTVU

Ivankovčanka Irena Bunčić osvojila slatko europsko zlato

2

GDJE JE NESTAO?

Nitko ne zna gdje je Kevin Spacey

3

ULAZNICE KREĆU DANAS

Balašević u Zagrebu 11. prosinca