Novosti
ALEKSANDRA KOLARIĆ IZAŠLA IZ SDP-a:

Sadašnji SDP suvišan je za Hrvatsku; posvećujem se poslu i obitelji
Objavljeno 1. studenog, 2018.

ZAGREB - Komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić objavila je u srijedu navečer u emisiji "Pressing" N1 televizije da je napustila SDP, stranku u koju se bila vratila nakon pobjede Davora Bernardića na unutarstranačkim izborima, a iz koje je prethodno bila izbačena zbog kritika na račun tadašnjeg premijera i šefa stranke Zorana Milanovića oko tzv. lex Perković.

"Danas poslijepodne sam izašla iz SDP-a. Poslala sam mail predsjedniku stranke, glavnom tajniku i predsjedniku zagrebačke organizacije stranke", izjavila je Kolarić za N1.

Kaže da se s 'oligarhijom i vodstvom' stranke nije čula, ali da je kontaktirala s dosta ljudi do kojih joj je stalo, a kojima je obznanila svoju odluku za koju kaže da ju je donijela prije tjedan-dva.

"Odluku sam donijela prije zadnje sjednice Glavnog odbora, onda su me zvali ljudi, koji su znali za moju odluku, pričekaj još malo, naći ćemo način da smijenimo predsjednika. Rekla sam dobro, dan-dva ne čine razliku. Nisam bila sigurna u ishod, pokazalo se kao paceraj", rekla je Kolarić.

Kolarić:

"Procjenjujem da je SDP ovakav kakav je sada potpuno suvišna organizacija za Hrvatsku. SDP niti želi niti može činiti da bude alat za mijenjanje društva. I bivše i sadašnje vodstvo snose odgovornost za to. Nisam mogla sama sebi naći niti jedan razlog zašto bih ostala u toj organizaciji", dodala je te najavila svoju političku pasivizaciju.

"Na političkoj sceni trenutno ne vidim niti jednu stranku koja može ovo društvo povesti u nužne promjene. Do daljnjega ću se posvetiti svojem poslu i svojoj obitelji", rekla je Kolarić.

Njezin zadnji pokušaj aktivnijeg političkog angažmana u SDP-u bio je kandidatura za predsjednicu zagrebačke organizacije, no izgubila je u prvome krugu, a u konačnici je pobjedu odnio Gordan Maras.(Hina)

Možda ste propustili...

PRIJATELJI ŽIVOTINJA UPOZORAVAJU:

Plastična vrećica ne smije biti besplatna

NOVAC DOBILI PREMA STANJU U TRENUTKU KONSTITUIRANJA

Strankama i nezavisnim zastupnicima 56 milijuna kuna iz državnog proračuna

MINISTRICA VANJSKIH POSLOVA O PRAĆENJU SUSJEDA NA PUTU U EU:

Most je mogao blokirati Srbiju, a sada nas optužuje za veleizdaju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana