TvObzor
JESSICA ALBA

Prelijepa glumica jedna od najskromnijih i najprofinjenijih holivudskih zvijezda
Objavljeno 2. studenog, 2018.
Nakon romansi s Markom Wahlbergom i Derekom Jeterom, koje je opisivala kao krasne momke, sadašnjeg supruga Casha Warrena upoznala je snimajući film “Fantastična četvorka” 2004. godine

Prelijepa glumica Jessica Alba slovi za jednu od najskromnijih i najprofinjenijih holivudskih zvijezda. Iako uvijek zrači pozitivnom energijom, njezin život uopće nije bio lagan. Naime, sa samo 15 godina bila je oteta. U zatočeništvu je provela 14 sati prije nego što je pronađena zavezana u prtljažniku automobila. O ovoj otmici glumica nikada nije javno govorila.

Neobični pozivi
Tijekom snimanja svoje prve serije “Flipper” 1996. godine počela je primati neobične pozive koje je ignorirala misleći da se netko šali s njom. Ubrzo nakon toga je oteta. Kad je pronađena zavezana u prtljažniku automobila, odvedena je u policiju na saslušanje. Međutim, slučaj nikada nije rasvijetljen do kraja jer je Jessica odbila odgovoriti na pitanja o otmici. No ovaj događaj nije jedina trauma u njezinu djetinjstvu. Alba je bila ozbiljno bolesna kao dijete, imala je astmu, pneumoniju više puta svake godine, patila je od poremećaja hiperaktivnosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Iako je rođena u katoličkoj obitelji, crkva je osuđivala njezin izgled.- Sjećam se da me je u crkvi jedan stariji muškarac želio udariti, a moj svećenik je rekao da je to zbog toga što nosim provokativnu odjeću, iako to nije bilo točno. Zbog toga sam se osjećala krivom što sam bila poželjna suprotnom spolu. Sramila sam se svog tijela - prisjeća se Alba.Budući da se fizički razvijala brže od svojih vršnjakinja, često je trpjela i zlostavljanje kolega u školi, koji su je nazivali droljom. Zbog godina psihičkog zlostavljanja Jessica je patila i od poremećaja prehrane. I nikada nije vjerovala da je lijepa žena. Odrastala je u strogo religioznoj obitelji koja nije podržavala seks prije braka. Jessica je u tinejdžerskoj dobi izlazila s dečkima, ali nikada nije spavala ni s jednim od njih. Što je bivala starija, sve je više sumnjala u svoja religijska uvjerenja. Najveći razlog bio je biseksualni muškarac s kojim se družila.
Povratak u javnost
- Toliko sam ga zavoljela da sam pomislila da nema šanse da samo zbog toga što je biseksualan ide u pakao. Kad sam to ispričala svojim kršćanskim prijateljima, oni to nisu odobrili. Bilo im je uvrnuto - priča glumica.Kad je snimala seriju “Anđeo tame”, upoznala je Michaela Weatherlyja, s kojim je bila u četverogodišnjoj vezi. Na njezin dvadeseti rođendan Michael ju je zaprosio unatoč neodobravanju njezinih roditelja i dobnoj razlici od 12 godina. No tri godine nakon zaruka par je prekinuo.- Bila sam vrlo mlada kad sam započela vezu s Michaelom. Imala sam samo 18 godina. Bila sam djevica. Znala sam da želim biti zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put spavati, jer gotovo svi koje sam poznavala nakon prvog su se seksualnog iskustva osjećali loše – ističe Jessica.Nakon ove veze imala je kratke romanse s Markom Wahlbergom i Derekom Jeterom, koje je opisivala kao krasne momke. Sadašnjeg supruga Casha Warrena upoznala je snimajući film “Fantastična četvorka” 2004. godine. Vjenčali su se 2008., a ubrzo zatim dobili su i prvo dijete. Jessica se nakon toga povukla iz javnosti, a od 2012. godine imala je samo jednu važnu ulogu, i to u nastavku filma “Sin City”. Sada je postala poslovna žena i majka troje djece, kćeri Honor i Haven te sina Hayesa. Njezina kompanija “The Honest” sada vrijedi nevjerojatnih milijardu dolara. Glumica ima plaću od 270 milijuna funti, što je čini četvrtom najplaćenijom glumicom svih vremena. Ispred nje su Sandra Bullock, Jane Fonda i Angelina Jolie. Međutim, unatoč velikom bogatstvu, Jessica Alba najviše uživa u normalnom načinu života, a na njezinoj listi prioriteta na prvom je mjestu obitelj.
Nikola Kučar
Irendem ipimis

Irendem ipimis
OSOBNA ISKAZNICA
IME I PREZIME:

Jessica Marie Alba

DATUM ROĐENJA:

28. travnja 1981.

MJESTO ROĐENJA:

Pomona, Kalifornija

LJUBAV:

suprug Cash Warren

DJECA:

kćeri Honor i Haven, sin Hayes
Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike