Crna kronika
TREGEDIJA IZMEĐU BATINE I ZMAJEVCA

U izravnom sudaru kamiona i kombija poginuo policajac
Objavljeno 21. listopada, 2018.
Nesreća se dogodila u subotu u jutarnjim satima na takozvanoj Tenkovskoj cesti
BATINA

U teškoj prometnoj nesreći, koja se u subotu u 5.20 dogodila na takozvanoj Tenkovskoj cesti između Zmajevca i Batine u Baranji, poginuo je 32-godišnji interventni policajac, Tomislav Hlevnjak iz Bilja.


Poginuli policajac koji se, zajedno s kolegom, vraćao kući s posla, vozio je službeni kombi i iz još neutvrđenih razloga je prešao vozilom na lijevu stranu kolnika. Nažalost, iz suprotnog je smjera u tom trenutku naišao kamion slovenskih registracijskih pločica, kojim je upravljao 40-godišnji srpski državljanin. Došlo je do izravnog sudara. Vozač kombija je od težine zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, a suvozač je zadobio teške ozljede, zbog čega je vozilom Hitne pomoći prevezen je u osječki Klinički bolnički centar. Policijski kombi je zbog sudara potpuno smrskan, a oštećen je i prednji dio kamiona, čiji vozač nije zadobio ozljede. Cesta je kobnog subotnjeg jutra bila mokra od kiše koja je tijekom noći padala i obavijena gustom maglom, poput većeg dijela Baranje. Očevidu policije, kojim je rukovodio zamjenik državnog odvjetnika, nazočio je i načelnik PU osječko-baranjske.
Kako saznajemo, poginuli policajac ostavio je iza sebe jednogodišnju kći, a supruga mu je navodno ponovo trudna. Prošle godine kupili su kuću u Bilju u koju su se preselili iz Osijeka. Ranije je aktivno igrao nogomet. Vijest je šokirala njegove prijatelje i poznanike.
- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Prije par dana smo rekreativno igrali nogomet, a sada ga više nema - kaže načelnik općine Bilje, Željko Cickaji, ističući kako je Tomislav bio fantastičan čovjek. Priopćenjem se oglasio i Sindikat policije Hrvatske.
- S velikom tugom javljamo da je jutros, 20.10. 2018. godine, tragično preminuo za vrijeme službe u prometnoj nesreći u 32. godini, član SPH Tomislav Hlevnjak, policijski službenik IJP Osijek. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut njegovoj obitelji, prijateljima i kolegama. O posljednjem ispraćaju izvijestit ćemo naknadno. Počivao u miru - stoji u priopćenju.
Ivica Getto
PREBRZA VOŽNJA KOBNA ZA VOZAČA BMW-A, NJEGOV SUPUTNIK KRITIČNO
Tragedija na cesti zbila se i na splitskom području, a noćna jurnjava bila je kobna za 19-godišnjeg vozača BMW-a. U splitskom Kliničkom bolničkom centru (KBC) u noći sa subote na nedjelju umro je devetnaestogodišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozljede u sudaru triju automobila u subotu navečer u ulici Put Supavla u Splitu, izvijestila je u nedjelju ujutro splitsko-dalmatinska Policijska uprava. Iako su ga liječnici, nakon što je dovezen u bolnicu nakon nesreće, reanimirali, nije preživio ozljede i umro je zbog težine zadobivenih ozljeda oko 2 sata. Teške ozljede opasne za život zadobio 21-godišnji putnik u automobilu preminulog 19-godišnjaka, a teško je ozlijeđena još jedna osoba. Dvije su osobe u nesreći lakše ozlijeđene. Ta se prometna nesreća dogodila u subotu navečer nešto prije 20 sati. Nesreća se zbila kada se BMW sudario s Mercedesom na koji je potom naletio i Fiat.
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike