Sport
DERBI ZAČELJA U BIJELOM BRDU

BSK Solinjanima prepušta "fenjer"
Objavljeno 20. listopada, 2018.
Prošlosubotnjim porazom u Sesvetama nogometaši BSK-a su pali na začelje drugoligaškog redoslijeda. Primljenim pogotkom u zadnjim trenucima dospjeli su u neugodnu poziciju. Jasno je stoga da bi momčad Solina u nedjelju Bijelo-Brdo trebala napustiti praznih ruku. Takvim bi epilogom BSK preskočio goste koji su im i pravi test mogućnosti. Domaćin je, praktički, kompletan, jer se oporavio Kovačić, i ako se ne računa izostanak dulje vrijeme ozlijeđenih Gvozdenovića i Ćorića te u međuvremenu odlazak Korejca Choia. Na lijevom će boku stoga debitirati ovoljetna zagrebačka prinova Ramić.
- Svjesni smo težine domaće zadaće koju trebamo apsolvirati na najbolji mogući način. Pokazali smo da dobro reagiramo pod pritiskom rezultata pa stoga vjerujem da će tako biti i sa Solinjanima koji su nam relativna nepoznanica, ali znamo da se radi o dobroj i čvrstoj momčadi koja, nedvojbeno, vidi dio rješenje svojih problema u Bijelom Brdu. Na našem, međutim, terenu znatno bolje igramo nego u gostima te sam stoga optimist čemu treba dodati da ćemo svi dati maksimum kako bismo bodove zadržali u kući i tako podignuli samopouzdanje uoči jesenske završnice nakon koje ne namjeravamo biti na sadašnjoj poziciji - najavio je mladi veznjak BSK-a Matko Kasač sutrašnji derbi začelja koji će početi u 15 sati.
Najvjerojatniji sastav: Ilinčić, Periša, Meter, Majtanić, Ramić, Kovačić, Kasač, Čikvar, Horvat, Krajček i Šimičić. D.Lekšan
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini