Sport
ZRINSKI BEZ POBJEDE ČETIRI KOLA

Slijedi li konačno rehabilitacija u Oriovcu?
Objavljeno 19. listopada, 2018.
Nakon niza od četiri pobjede stigao je identični bez nje. U tom razdoblju Jurjevčani su u dva navrata remizirali te isto toliko puta izgubili i od kandidata za preuzimanje čelne pozicije pali u sredinu trećeligaškog redoslijeda. Ukupno je i to zadovoljavajuće za novaka u konkurenciji, ali svega dva osvojena boda od 12 mogućih oneraspoložilo je pristaše Zrinskog.
- Doista, imali smo sjajan start i očekivao se određeni pad, ali nismo razmišljali o tome da ćemo četiri kola biti bez pobjede. Zakazala je i realizacija, baš kao u nedjelju u Ivankovu gdje je jedan pogodak odlučio. Na žalost, lopta je završila iza mojih leđa i to nakon kaznenog udarca desetak minuta prije kraja susreta - elaborirao je vratar Zrinskog Denis Pintarić nedjeljni ivankovački poraz.
Rehabilitaciju će morati tražiti ponovno u gostima u nepovoljnom trenutku. Subotnji ih, naime, put vodi u Oriovac, kamo su u međuvremenu stigli bodovi iz Čepina te je to dodatno podignulo Oriolik pod vodstvom novoga trenera Duića.
- Uzastopno gostovanje dolazi nam u nezgodnom trenutku, jer je domaćin u očitom usponu forme, a naša je istodobno stala. Imamo, međutim, kvalitetu oduprijeti se Oriovčanima i vjerujem da ćemo se vratiti na stazu kojom smo donedavno samopouzdano kročili. Kako moja nadanja dijeli i svlačionica, tada se mogu očekivati povoljne subotnje vijesti, iako smo svjesni težine zadaće - zaključio je pouzdani čuvar jurjevačke mreže.D.Lekšan
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

NOVI USPJEH MLADOG ČEPINČANINA

Tadić startao sedmi, završio treći

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku