Regija
PUKS NASTAVLJA NIZATI AKTIVNOSTI U ZAJEDNICI

Obilježili dan najpotrebnijih
Objavljeno 19. listopada, 2018.
BELIŠĆE
Nastavljajući nizati aktivnosti u svojoj zajednici, belišćanski PUKS (Podrška u kriznim situacijama), na specifičan je način obilježila Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi te Dan mentalnog zdravlja posjetom Općoj županijskoj bolnici Našice. Članovi Udruge posjetili su sve bolničke odjele kao i bolničku kapelicu te su upoznati sa sustavom rada na svakome od njih, raspoloživim kapacitetima, poteškoćama, ali i planovima koji će omogućiti što kvalitetniju zdravstvenu skrb.
- U susretima s voditeljima odjela, sestrama i drugim osobljem, imali smo prilike dobiti odgovore na mnoga pitanja. Posebno nas se dojmila srdačnost i osjećaj povezanosti među djelatncima bolnice koji planiranim aktivnostima nastoje usavršavati svoje kompetencije kontinuiranim edukacijama, ali i sačuvati vlastito mentalno zdravlje zanimljivim team buildinzima, pjevanjem u Mješovitom zboru koji čine liječnici, medicinske sestare i drugo osoblje, obilježavanjem Dana sestrinstva, blagdana sv. Luke kao Dana liječnika te suradnjom s fratrima iz Župe sv. Antuna Padovanskog koji su im često na raspolaganju i duhovno skrbe kako za djelatnike, tako i za bolesnike u bolnici - otkrila nam je predsjednica PUKS-a Vanesa Šerić.
Dodala je da ih se najviše dojmilo rodilište i Odjel pedijatrije koji su oslikali volonteri udruge "Otvoreno srce" iz Našica.L.A.
Možda ste propustili...

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

ODJEK IZBORA NA LOKALNOJ RAZINI

Nikolić: Morat će biti bolja suradnja

Najčitanije iz rubrike