Crna kronika
SLETIO S AUTOCESTE A3

U osječkom autobusu ozlijeđeno 6 putnika
Objavljeno 18. listopada, 2018.
Šest je osoba ozlijeđeno u slijetanju autobusa osječkog Panturista na autocesti A3 između čvorišta Novska i Okučani. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 11.30, dok se autobus kretao u smjeru istoka, prema Slavonskom Brodu. Zbog još neutvrđenih razloga autobus je prešao na zaustavni trak, nakon čega su desni kotači autobusa zahvatili travu. U nekontroliranom kretanju autobus je sletio s kolnika i zabio se u desetak metara udaljenu ogradu. Iako je pri slijetanju došlo do opasnog ljuljanja, autobus se, srećom, nije prevrnuo. Jedan od vozača autobus je, vozeći unatrag, uspio vratiti na zaustavni trak autoceste.
U autobusu je u trenutku nesreće, uz dva vozača, bilo 37 putnika. Dvije su ženske osobe nosilima prevezene u vozilo Hitne pomoći. Iako se nesreća dogodila u Sisačko-moslavačkoj županiji, prevezene su u najbližu bolnicu, onu u Novoj Gradiški, koja se nalazi u Brodsko-posavskoj županji. Pomoć liječnika, također u novogradiškoj bolnici, zatražile su još četiri osobe. One su same iz autobusa odšetale u vozilo Hitne pomoći. Do zaključenja teksta nije bila poznata težina ozljeda koje su zadobili putnici.
U slijetanju s kolnika autobus je udario u nekoliko prometnih znakova te u žičanu ogradu. Od posljedica udara nastradalo je prednje vjetrobransko staklo te prednji donji dio autobusa. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci PU sisačko-moslavačke, a zamjenski autobus odvezao je putnike do krajnjih odredišta.M.Bugarić
 
37

putnika bilo je u autobusu osječkih registracija
Možda ste propustili...

PRODAVATELJ ALATA POČISTIO MU RAČUN

Dao neznancu brojeve kartice i broj s tokena

DVOJICA RAZBOJNIKA OTELA MU NEKOLIKO TISUĆA KUNA NA ULICI

Opljačkan mladić u središtu Osijeka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI

Pronađena mrtva djevojka (22) na Sjenjaku

2

OSUĐEN NA GODINU DANA ZATVORA, ODNOSNO ČETIRI UVJETNO

Bankar mjesecima dizao novac s računa klijenata, na naloge potpisivao vlasnike

3

DVOJICA RAZBOJNIKA OTELA MU NEKOLIKO TISUĆA KUNA NA ULICI

Opljačkan mladić u središtu Osijeka