TvObzor
ROCK IZ MAKARSKE

Rezerve promoviraju album "Ravno u zamku" u Tvornici kulture
Objavljeno 19. listopada, 2018.

Prvo ime makarske rock-scene – grupa Rezerve – održat će u četvrtak, 15. studenoga, solokoncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će promovirati svoj debitantski album "Ravno u zamku".


U biografiji makarskih Rezervi zapisano je da spajaju romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Proteklih nekoliko sezona nastupali su na festivalima u regiji i skupljali iskustvo, a posebno ističu svirke na RockOffu i banjalučkom Demofestu. Početkom lipnja objavili su debi album "Ravno u zamku", s kojeg su skinuta čak četiri singla - "Madona", "Ne voli, ne voli", "Potoci suza" i "Koga briga za zvijezde", a domaća kritika mahom ga je nahvalila, što daje naslutiti da će se naći na brojnim godišnjim popisima najvažnijih izdanja.

Koncert Rezervi dio je Reflektor festivala, serije nastupa regionalnih i inozemnih indie izvođača u Tvornici kulture. Osim Rezervi u ovogodišnji Reflektor ulaze svirke grupa Son Lux, Spain, Homesick, Risha, My Baby i Public Service Broadcasting. Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kuna.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike