TvObzor
KONCERT U TVORNICI KULTURE

Josipa Lisac i Chui gosti na koncertu Borisa Štoka
Objavljeno 19. listopada, 2018.

Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture, u petak, 26. listopada.


Štok se u Veliki pogon vraća na krilima promocije prvog samostalnog albuma “Ispod kože” koji je spoj najmodernije plesne elektronike i zvuka osamdesetih uz vrhunsku svjetsku produkciju. Time je još jednom potvrđena njegova autorska superiornost, a prve reakcije na album hvale Borisovu vokalnu emotivnost, snagu, seksepil i boju glasa, navodeći kako se ovaj album lako zavlači ispod kože. Upravo će odlična gostovanja u Tvornici savršeno zaokružiti veliki zagrebački solokoncert. Suradnja legendarne dive Josipe Lisac i Borisa Štoka, okosnice i tekstopisca grupe Quasarr, čiji je donedavno bio član, nagrađena je Porinom za najbolju vokalnu izvedbu, a društvu odličnih kolaboracija koje Boris upisuje u svoj staž pridružuju se i genijalni Chui s kojima je objavio singl “Pogledaj”.
U nešto manje od godinu dana, koliko je prošlo od Štokovog zadnjeg nastupa u Tvornici, jako mnogo se promijenilo nabolje u karijeri ovog izuzetnog i talentiranog glazbenika. Odličan EP "Puls", praćen je singlovima "Ove misli", "Kao mi", "Ispod kože", "Tišina" i "Voli me još ovu noć", koji su instalirani u eter većine domaćih radijskih postaja. Ususret prvom dugosvirajućem albumu Boris je objavio sjajne singlove "Baby, Baby", kao i najnoviji “Dodiri”, praćen odličnim videospotom te zaslužio Porin nominaciju za novog izvođača godine. Dodana vrijednost stigla je od strane drugih glazbenika kroz Blacksoulov remix "Ispod kože", fantastičnu suradnju s grupom Chui na singlu "Pogledaj", ili Yayom na “Ove misli”, a prije nekoliko mjeseci je postao i ambasador brenda YSL.
Veliki zagrebački koncert bit će prilika čuti prvi album Borisa Štoka uživo. Bit će ovo sjajan vrhunac godine koja je uz odličan početak solokarijere, donijela i nastupe uz imena poput Hurts i LP, a prvi dugosvirajući uradak iznova potvrđuje njegov talent i prepoznatljivi glazbeni pečat.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

Najčitanije iz rubrike