Osijek
HAMAG-BICRO INFORMATIVNI SUSRET SA SLAVONSKIM PODUZETNICIMA

Kako do nepovratnih sredstava
Objavljeno 17. listopada, 2018.
Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Osijek, jučer je u velikoj dvorani ugostila brojne slavonske poduzetnike i obrtnike kojima je HAMAG-BICRO, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, prezentirala programe i mogućnosti za poboljšanje aktivnosti u poslovanju. Najviše se govorilo o tome kako poduzetnici mogu prihodovati sredstva iz fondova RH ili EU-a koja su iznimno povoljna u sustavu kreditiranja, a u potpunosti su nepovratna.
- Uz brojne pogodnosti raznih izvora financiranja i nepovratnih sredstava koja mogu generirati dodatnu vrijednost u poslovanju slavonskih poduzetnika, najčešće prezentiramo i pogreške u prijavi, provedbi i vrednovanju projekata, jer im takve informacije mogu olakšati suočavanje s papirologijom za brojne natječaje - objašnjava Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a.
- Osječko-baranjska županija od svih regija u istočnoj Hrvatskoj zasigurno je povukla najviše sredstava iz fondova, za što su najzaslužnije upravo ovakve radionice koje poduzetnicima omogućavaju korisne informacije za nastavak kvalitetne proizvodnje i uzgoja - zaključio je Ivan Anušić, osječko-baranjski župan. M.Mandić
Možda ste propustili...

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

PROJEKT OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ZA SREDNJOŠKOLCE

Prijavite se za “Učeničko poduzetništvo”

Najčitanije iz rubrike