Sport
PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Uz mnogo muke Spačva do druge prvenstvene pobjede
Objavljeno 15. listopada, 2018.
Nakon dva poraza u prva dva kola rukometaši Spačve Vinkovci u posljednja su dva kola osvojili četiri bod i time anulirali negativan skor sa starta prvenstva. Teže nego što se očekivalo Vinkovčani su upisali bodove protiv momčadi Rudan Labina. Gosti su se odlično predstavili, zaprijetili su da bi mogli odnijeti bod(ove), ali su se na kraju domaći veselili. Labinjani su u šestoj minuti imali prednost, da bi Vinkovčani već u 9. minuti to anulirali na 3:3. Ponovo u 12. minuti gosti su u vodstvu (3:5), a u 14. minuti ponovno Vinkovčani sustižu. Nakon toga rezultat se mijenjao malo u korist Spačve, malo u korist Rudana. Na poluvrijeme se ipak otišlo s domaćom prednosti od dva pogotka razlike (14:12). U nastavak susreta rukometaši Spačve ulaze s dva pogotka i stvaraju prednost od 16:12, ali u 39. minuti gosti dolaze do poravnanja rezultata (16:16). Od tada pa do 59. minute igra se gol za gol, a u pretposljednjoj minuti susreta Vinkovčani postižu svoj 26. pogodak i do kraja susreta čuvaju minimalnu prednost za teško ostvarenu pobjedu. A. Grgić
SPAČVA*26* (14) RUDAN LABIN*25* (12)

VINKOVCI - SD OŠ B. Kašića. Gledatelja 400. Suci: Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek (oba iz Osijeka).

SPAČVA-VINKOVCI: Stojanović, Maroš, Mažurana 4, Koncul, Šaravanja, Vukušić 6(4), Antunović, Raguž 5(2), Mihaljević, Domagoj Smojver 1, Bolanča 1, Božić 4, Dominik Smojver 1, Mičević 4, Ereš.

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković 1, Dukić, Mileta 9(4), Lovrinović 1, Šehić, Juričić, Ratkajec 6, Gajica, Bučaj, Kostić, Ćopić, Griparić, Marić 3, Puljić 5.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 7(6), Rudar Labin 4(4); ISKLJUČENJA: 4 min. Spačva-Vinkovci (Božić, Dominik Smojver), 12 min. Rudar Labin (Lovrinović 4, Kostić 6, Puljić)
Najčitanije iz rubrike