Osijek
SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE PODRUŽNICE HLS-A

"Naši su liječnici u letargiji i to je problem kojeg moramo riješiti"
Objavljeno 15. listopada, 2018.
Nastupom HKUD-a Osijek 1862 počela je u subotu u Pastoralnom centru nadbiskupije, Vikarijatu, Godišnja skupština Hrvatskog liječničkog sindikata podružnice Osječko-baranjske županije. Prva je ovo svečana skupština nakon što je prošle godine izabrano novo vodstvo županijskog HLS-a, na čelu sa anesteziologom dr. med. Hrvojem Černohorskim koji je podnio izvještaj o radu.
- Naši su liječnici u letargiji i to je problem kojeg moramo riješiti. Također, težimo dobrobiti u odnosu prema poslodavcu, a velik su problem prekovremeni neplaćeni ili loše plaćeni sati. Inače, želimo osiguravati i unaprijediti interese naših članova i njihova prava prema radu i u radu, a sve radimo prema Statutu HLS-a planom i programom rada – naglasio je dr. Černohorski, uz kojeg je, kao predsjednika, za zamjenika izabran dr. spec. neurolog Denis Hafner-Čerski, a tajnica je dr. spec. neurologije Tea Mirošević-Zubonja. Inače, podružnica HLS-a Osječko-baranjske županije broji 234 člana, a predsjednik, dr. Černohorski Vjeruje da će članovi, ali i oni koji to još nisu, vidjeti svoj interes u HLS-u te da će se broj povećati.
Podsjetimo, prošle godine izvršni odbor HLS-a Osječko-baranjske županije na čelu s dr. Leticijom Drndić-Antolić, dao je kolektivnu ostavku, nakon čega je neko vrijeme to tijelo bilo bez vodstva. Subotnju Godišnju skupštinu u Osijeku došla je podržati i Linda Rossini Gajšak, tajnica Središnjice HLS-a u Zagrebu te zamjenik župana Petar Lagator. M. Mihelić
Možda ste propustili...

DV “MAK” POSJETIO EKO TRG

Djeca kušala bundevu, koja ih je začarala

5. KONGRES UDRUGA STUDENATA RH ODRŽAN NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Poduzetništvo trebamo vezati i uz način života i razmišljanja

ČEPINSKI SLIKAR PREDSTAVIO SE OSJEČKOJ PUBLICI

Špiro izložio dušu u Strossmayeru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su željni rajčice s okusom

2

U TVRĐI PREDSTAVLJEN PROJEKT “OSIJEK FREE WIFI”

Uređaj osječke tvrtke omogućava brzinu interneta 200 Mbit-a u sekundi

3

ISPRED OPĆINE ČEPIN ODRŽAN PROSVJED ZBOG VRTIĆA

Roditelji: Upisi su stopirani, a za našu djecu rješenja nema!

oglas