Osijek
SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE PODRUŽNICE HLS-A

"Naši su liječnici u letargiji i to je problem kojeg moramo riješiti"
Objavljeno 15. listopada, 2018.
Nastupom HKUD-a Osijek 1862 počela je u subotu u Pastoralnom centru nadbiskupije, Vikarijatu, Godišnja skupština Hrvatskog liječničkog sindikata podružnice Osječko-baranjske županije. Prva je ovo svečana skupština nakon što je prošle godine izabrano novo vodstvo županijskog HLS-a, na čelu sa anesteziologom dr. med. Hrvojem Černohorskim koji je podnio izvještaj o radu.
- Naši su liječnici u letargiji i to je problem kojeg moramo riješiti. Također, težimo dobrobiti u odnosu prema poslodavcu, a velik su problem prekovremeni neplaćeni ili loše plaćeni sati. Inače, želimo osiguravati i unaprijediti interese naših članova i njihova prava prema radu i u radu, a sve radimo prema Statutu HLS-a planom i programom rada – naglasio je dr. Černohorski, uz kojeg je, kao predsjednika, za zamjenika izabran dr. spec. neurolog Denis Hafner-Čerski, a tajnica je dr. spec. neurologije Tea Mirošević-Zubonja. Inače, podružnica HLS-a Osječko-baranjske županije broji 234 člana, a predsjednik, dr. Černohorski Vjeruje da će članovi, ali i oni koji to još nisu, vidjeti svoj interes u HLS-u te da će se broj povećati.
Podsjetimo, prošle godine izvršni odbor HLS-a Osječko-baranjske županije na čelu s dr. Leticijom Drndić-Antolić, dao je kolektivnu ostavku, nakon čega je neko vrijeme to tijelo bilo bez vodstva. Subotnju Godišnju skupštinu u Osijeku došla je podržati i Linda Rossini Gajšak, tajnica Središnjice HLS-a u Zagrebu te zamjenik župana Petar Lagator. M. Mihelić
Možda ste propustili...

PROJEKT PORC-A I OPĆINE ERDUT

Konferencija “EDU-BIZ.ER.”

TRI OSNOVNE ŠKOLE I JEDAN DJEČJI VRTIĆ

Potpisani ugovori o energetskoj obnovi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRENDOVI NA OSJEČKOM TRŽIŠTU NEKRETNINA

Malih stanova nema dovoljno,
poslovni prostori nikad jeftiniji

2

BIVŠA PRAVOBRANITELJICA ZA DJECU

U slučaju OŠ “Tin Ujević” zakazale su sve službe

3

DRUGA KONFERENCIJA NAMIJENJENA OSNAŽIVANJU ŽENA U BIZNISU

Lean on Yourself okupio 170 mladih žena koje sanjaju o pokretanju privatnog posla

oglas