Osijek
LJUDSKI POTENCIJALI

Razrada projektnih ideja za EU natječaje
Objavljeno 12. listopada, 2018.
Nakon radionica u Splitu, Rijeci i Zagrebu, u Osijeku je ovoga tjedna održana, posljednja u nizu, besplatna dvodnevna radionica osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za dodjelu nepovratnih sredstava Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali".
Fokus radionica bio je na praktičnom radu s ciljem izrade konkretnih projektnih prijedloga za buduće natječaje za dodjelu nepovratnih sredstava Ureda za udruge, a polaznici radionica bili su članovi ili zaposlenici organizacija civilnoga društva. Zanimljivo je kako su polaznici još pri prijavi bili u obvezi odgovoriti na niz pitanja na temelju kojih se utvrdila razina znanja i iskustva osoba koje žele sudjelovati na radionici, a s ciljem dobivanja uvida u stvarnu potrebu za ovakvom vrstom edukacije. Radionice su održavali stručnjaci tvrtke AMRIS-AIDCO d.o.o., Ivana Laginja i Nenad Kocmur.
U skladu s važećim propisima, Ured za udruge Vlade RH obavlja funkcije posredničkog tijela razine 1 u sustavu upravljanja i kontrole korištenja Europskog socijalnog fonda, odnosno planira sredstva, provodi mjere informiranja i vidljivosti, priprema natječajnu dokumentaciju za odabir projekata, inicira strateške projekte, sudjeluje u izboru projekata koji će se financirati te sudjeluje u procesima plaćanja korisnicima i povrata sredstava kod nepravilnosti. D.Ku.
Možda ste propustili...

ZUMBIĆI I PRIJATELJI

Dođite na snimanje spota u park

NA ADVENTU PROMOVIRANA ZAKLADA “SRCE GRADA OSIJEKA”

Vrkić: Već smo podržali 68 studenata

OSJEČANKA BRANKA ZORKO JEDINA JE FENG SHUI SAVJETNICA U ISTOČNOJ HRVATSKOJ

Uređuje interijere prema drevnom umijeću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADONAČELNIK NA KARDIOLOGIJI

Vrkić: Dobro sam i sve vas puno pozdravljam!

2

IDUĆE GODINE DIPLOMSKI STUDIJ SOCIJALNOG RADA NA PRAVU?

U cijeloj regiji kronično nedostaje magistara struke

3

JOSIPA MARIJANOVIĆ, POBJEDNICA FOTONATJEČAJA “OTKRIVANJE”

Fotografija na naslovnici
najveća mi je nagrada

oglas