Tehno
PREDSTAVLJENA NOKIA 7.1

Prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona
Objavljeno 12. listopada, 2018.
Nokia 7.1 je prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave. Uz YouTube koji danas podržava HDR sadržaj, baš kao i Netflix i Amazon Prime, iskustvo gledanja videozapisa podiže se na novu razinu uz veći kontrast i kristalnu čistoću. Uređaj Nokia 7.1 pokreće Qualcomm Snapdragon 636 mobilna platforma koja podržava veliki skok u izvedbi, što je sjajno za strujanje HDR sadržaja s lakoćom. Ova platforma isporučuje najbolje grafičke performanse uz učinkovito korištenje baterije kako biste mogli uživati u audio i videozapisima još duže. USB tip-C brzo punjenje može napuniti do 50 % baterije u 30 minuta, pa se možete brzo i jednostavno vratiti u akciju.
U telefonu Nokia 7.1 dizajn se susreće s vrhunskom izradom i pruža kvalitetu, premium materijale i izradu koju očekujete od Nokia pametnog telefona. Primijenivši dizajn tehnike koje se koriste u draguljarstvu i izradi vrhunskih satova, Nokia 7.1 nudi estetski ugodan kontrast različitih obrada metala koje se glatko spajaju u prekrasne detalje.
Jedinstvena igra boja koja se postiže korištenjem loma svjetla u staklu postiže duboke, bogate i neutralne boje koje hvataju svjetlost i dubinu. Nokia 7.1 odiše majstorskom izradom završnih detalja kao što je dvostruko anodiziran, precizno rezan aluminij obojenih rubova. Nokia 7.1 ima vrlo osjetljive 12MP/5MP kamere sa ZEISS optikom i dvije faze detekcije te pruža superprecizni autofokus i sjajne snimke, bez obzira na uvjete osvjetljenja. Uz HDR fotografiju ova kamera snima sjajne, kristalno čiste snimke, što je čini idealnom za bilježenje trenutaka i dijeljenje uspomena s prijateljima i pratiteljima. Telefon će ove godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom. Uz to, Google Play protect skenira sve aplikacije u telefonu kako bi bile sigurne od malwarea. To pomaže u klasifikaciji Nokia 7.1 kao jednog od najsigurnijih i najnaprednijih telefona na svijetu.
Nokia 7.1 pametni je telefon spreman za Android 9 nadogradnju koja uključuje značajke umjetne inteligencije koje će vaš uređaj učiniti pametnijim, bržim i prilagodljivim vašem korištenju. Značajka prilagodljive baterije ograničava potrošnju baterije za aplikacije koje ne koristite često, a aplikacija Radnje predviđa što ćete učiniti kako biste brže ostvarili sljedeću radnju. Ove značajke pojednostavljuju korištenje uređaja i vaš doživljaj Androida.
Telefon dolazi u ponoćno plavoj, ili sjajnoj čelik boji, i bit će dostupna na određenim tržištima od listopada u dvije RAM/ROM opcije 3GB/32GB and 4GB/64GB po prosječnoj cijeni od €319 za verziju 3GB/32GB i €349 za 4GB/64GB.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike