Tehno
DELL ALIENWARE M15

Gaming laptop odličnog dizajna
Objavljeno 12. listopada, 2018.
S napretkom tehnologije uređaji koji koristimo postaju sve manji i lakši, ali nije svaki dan da se susrećemo s uređajem koji uz sve to ima i vrhunske performanse.
Primjer navedenog novi je Alienware 15‘‘ gaming laptop revolucionarnog industrijskog dizajna presvučen legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost. Ovaj moćni laptop dolazi u dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, obje jednako atraktivne i u kombinaciji s lakom prenosivosti laptopa pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje i bilo kako bez kompromisa vrhunskih performansi u rangu s moćnim PC gaming iskustvom.
Najnovija dopuna Dell Alienware gaming obitelji laptopa, Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop dosad i savršen odabir za igrače koji preferiraju laku prenosivost i mobilnost. Usmjerenost prema evoluciji i praćenju gaming zajednice omogućila je da Alienware svojom novom generacijom vrhunskih uređaja odgovori potrebama tržišta pri tome kontinuirano dalje ulažući u inovacije vođene vizijama, potrebama svojih korisnika i zajednice. Unatoč smanjenim dimenzijama I težini, ovaj laptop je zadržao svoje snažne gaming performanse kakve se i očekuju od Alienware tehnologije. Optimiziran za savršenu izvedbu, maksimalnu mobilnost i upečatljivog dizajna, razvojni tim naporno je radio na tome da ga se upakira u okvir dimenzija 14.3x10.8’’ uz nevjerojatnu lakoću od 2,16kg.
Snagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a. Uz očekivani paket Alienware Command Centra i AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje te bateriju uz koju možete igrati 17 sati ovaj laptop je uistinu pravi igraći uređaj bilo kad i bilo gdje.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike