TvObzor
DISCOVERY CHANNEL

Iznad i još dalje: NASA-ino putovanje u sutrašnjicu
Objavljeno 12. listopada, 2018.

Rory Kennedy, za Oscara nominirana redateljica i dobitnica nagrade Emmy, u dokumentarnom filmu Iznad i još dalje: NASA-ino putovanje u sutrašnjicu ispituje načine na koje je NASA promijenila viziju našeg planeta, svemira i nas samih te otkriva buduće NASA-ine planove


Film se nadovezuje na dugotrajnu tradiciju Discoveryjevih programa o NASA-i i ističe ključnu ulogu Agencije u praćenju zdravlja našeg planeta. Iznad i još dalje: NASA-ino putovanje u sutrašnjicu prikazat će se na Discovery Channelu u nedjelju, 14. listopada, u 21 sat. Ljudska bića, više od bilo koje druge vrste na zemlji, pokreću nezasitna znatiželja i iznimna mogućnost propitivanja. Potreba za spoznajom duboko je ukorijenjena u naš DNA dok tragamo za odgovorima na vječna pitanja: Otkud dolazimo? Jesmo li sami? Što će se s nama dogoditi?

U sklopu proslave 60. obljetnice NASA-e, Discovery ovu povijesnu instituciju, koja nas je odvela na Mjesec, na površinu Marsa, i preko ruba sunčeva sustava, ponovo stavlja u središte zanimanja. Dokumentarac Iznad i još dalje više je od dirljivog portreta NASA-inih postignuća u svemiru. Film pojašnjava i manje poznata područja djelovanja NASA-e, poput ključne uloge koju je odigrala u mjerenju zdravlja našeg planeta. Koliko god daleko otišla, pogled NASA-e uvijek je usmjeren na Zemlju - promatra mora i nebo, ledenjake i pustinje u konstantnom izazovu za očuvanje našeg planeta.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike