TvObzor
HRT

Redizajnirani Loto 7 i nova voditeljica
Objavljeno 12. listopada, 2018.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 13. listopada, na svojem Prvom programu u udarnom terminu u 20 sati ekskluzivno predstavlja novo ruho megapopularne igre Loto 7. Umjesto 39 kuglica, koje su već mnogim hrvatskim gledateljima donijele (veću ili manju) sreću, odsad će u bubnju biti 35 kuglica. Novim Lotom opraštamo se od dodatne igre Super 7, u kojoj smo uživali od kraja 2008., a uvodi se izvlačenje dopunskog broja (7+1) pa će igrači moći osvojiti čak devet vrsta dobitaka.


“Posrijedi je potpuni redizajn igre Loto 7, koji smo nakon temeljitih priprema i višemjesečnih dogovora s našim vjernim partnerom Hrvatskom lutrijom napokon spremni lansirati u HTV auditorij”, otkrila nam je voditeljica projekta Loto 7 Elizabeth Homsi te dodala kako će novi sustav igre biti mnogo jednostavniji i efikasniji. Osim manjeg broja kuglica i više vrsta dobitaka, ono što će posebno razveseliti igrače jest povećanje vjerojatnosti koja je zbog promjena veća gotovo sedam puta.
No ni to nije sve: s prvom emisijom redizajniranog Lota HRT će ekskluzivno predstaviti i novu voditeljicu – atraktivnu 21-godišnju studenticu novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu Paulu Čatipović. O svojem prezenterskom angažmanu na HTV-u lijepa nam je Paula izjavila:
“Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u, koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Veselim se prvoj emisiji, 13. listopada. Sve je spremno za nova druženja”, radosno nam je rekla Paula Čatipović, nova voditeljica Lota.
Snagu nove Sedmice, prilike za brojne dobitke i novu voditeljicu Paulu Čatipović pogledajte u novom izvlačenju 13. listopada na HTV1 u 20 sati.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike