Sport
NK VIHOR (JELISAVAC)

Još snažniji s trojicom standardnih
Objavljeno 11. listopada, 2018.
Nogometaši Vihora vratili su se iz Jurjevca s punim plijenom. Premda je Zrinski bolje plasiran na trećeligaškoj tablici, ipak su Vihoru bodovi zasluženo sjeli na konto. Trener/igrač Marko Dinjar očito je jako dobro "snimio" igru Zrinskog. Nešto slično očekuje se i u subotu, kada u Jelisavac stiže Mladost iz Ždralova.
- Znali smo prije utakmice kako igra Zrinski i sve njegove kvalitete i slabosti koje smo iskoristili gustoćom i formacijom 3-5-2. U obrani smo onemogućili njihova Brazilca da opasnije ugrozi našeg vratara. Našom igrom i rezultatom iznimno sam zadovoljan, igramo dobro i vjerujem da ćemo tako nastaviti i protiv Mladosti.
Protiv nje će Dinjar moći računati na Šoštarića, Pintera i Vratkovića, kojih nije bilo u Jurjevcu.
- Ekipa koja pobjeđuje ne mijenja se, tako svi govore, ali ja ću još vidjeti. Taktiku pripremamo za svaku utakmicu, pa tako i za ovu protiv Mladosti. Imam informaciju da se radi o dobroj ekipi, koja je istina više domaćinska. S Mladosti ćemo se nadigravati i u toj igri očekujem našu prevlast i novu pobjedu. Ono što veseli je da nam se teren jako popravio. U Jurjevcu je bio tvrd, a na našem terenu moći ćemo imati bolji protok lopte za ono što želimo - zaključio je Dinjar. S. Sobodić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike