Sport
IGOR BIŠĆAN PREDSTAVLJEN U RIJECI

Nadam se da ću biti dostojna Kekova zamjena
Objavljeno 11. listopada, 2018.
Igor Bišćan predstavljen je kao novi trener NK Rijeka i tom je prigodom izjavio kako je veliki izazov naslijediti Matjaža Keka na trenerskom mjestu, ali i da se nada da će mu biti dostojna zamjena.
- Nije lako skočiti u Kekove cipele. Rekorder dugovječnosti, trofejni trener. Bilo tko da dođe nakon njega bit će promatran kroz tu prizmu. Ali vjerujem da ja mogu biti taj koji će ga dostojno zamijeniti - rekao je Bišćan.
Bivši trener Olimpije i Rudeša s Rijekom je potpisao ugovor na četiri godine. Novinare je zanimalo kako se tako naglo predomislio, s obzirom na to da je imao potpisan predugovor s ciparskim Anorthosisom. Navodno je ciparski klub podigao tužbu.
- Rijeka mi je veći izazov od Anorthosisa s kojim sam imao predugovor koji sam mogao raskinuti. Također, obiteljska situacija mi je takva da mi više odgovara raditi u Rijeci. Doveden sam u situaciju da im se ispričam. O tužbi ne znam ništa. Vjerujem da do toga neće doći, jer sam s predsjednikom tog kluba imao korektan razgovor.
Upitan je i o tome da ga dio navijača Rijeke ne želi za trenera zbog nekih gesta iz prošlosti.
- Ponovit ću ispriku. Bilo je to davno, ne sjećam se točno geste. Ispričavam se još jednom, pripisao bih to godinama, bio sam mlad, nezreo i nepromišljeno sam reagirao. Ako se još netko osjeća uvrijeđenim zbog toga, ispričavam se. Na meni je da svojim radom i ponašanjem dokažem i pokažem da sam kao osoba i kao trener dovoljno dobar - rekao je Bišćan. H
Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

VAŽAN DOMAĆI ISPIT RUKOMETAŠICA OSIJEKA

Protiv Zameta motiv će biti i poraz iz prve utakmice na Kvarneru

Najčitanije iz rubrike