Osijek
DRUŽENJE UDRUGA UMIROVLJENIKA POŠTE

Umirovljenici PT-a Szegeda i Subotice obilazili znamenitosti
Objavljeno 11. listopada, 2018.
Posebni gosti našega grada bili su jučer umirovljenici pošta i telekomunikacija mađarskoga grada Szegeda, ali i Subotice, i to na poziv osječke Udruge umirovljenika Hrvatskih pošta i telekomunikacija. Tradicionalno, s umirovljenicima iz Subotice, Novog Sada, Pečuha i Tuzle osječki se umirovljenici HPT-a sastaju u prostorijama najstarije pošte u Hrvatskoj, a sad su im se na osobni zahtjev pridružili i mađarski kolege.
- Mi se inače tradicionalno sastajemo i družimo te razmjenjujemo svoja iskustva, a sad su želju da nam se pridruže izrazili kolege iz mađarskoga Szegeda, što smo s radošću prihvatili. Iz Szegeda je u Osijek došao 51 umirovljenik i uz one iz Subotice, koji su također naši gosti godinama, a i ovaj put su se priključili, bilo je to lijepo druženje. Nakon prijma u prostorijama naše udruge obišli su razne znamenitost,i poput pješačkog mosta, vodenice, konkatedrale i Tvrđe. Nastojali smo im pokazati što više znamenitosti za nekoliko sati, koliko su se zadržali u Osijeku - rekao je Drago Šerić, prvi potpredsjednik Gradskog vijeća i član osječke Udruge HPT-a.
Goste su dočekali i pročelnik Ureda gradonačelnika Željko Lončar i Gordana Stojanović, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka. Ma. M.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike