Mozaik
KANDIDAT ZA CESARICU

Ivana Kindl predstavila remikse svoje autorske pjesme "Ima nade"
Objavljeno 10. listopada, 2018.
Ivana Kindl predstavila je "Ima nade - REMIXES", s remiksima DJ-a i producenta Denisa Goldina, s kojim je surađivala i na remiksu hit-singla “Sve istine i laži” te remikse Tomislava Horvatinovića aka. Jones. Goldinov producentski rad je, osim u Hrvatskoj, široko prihvaćen i izvan granica Hrvatske, čije radove u svoje setove uključuju Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy‘s Groove...
- Radeći na remiksu Ivane Kindl uvijek uživam u njezinom posebnom glasu koji ima ono "nešto", a kad pridodamo i predivan tekst pjesme, u kojemu se možemo i sami prepoznati, onda nije teško pronaći inspiraciju. Kod ovog remiksa cilj mi je bio dobiti miks stilova trance/chill/deep house s naglaskom na vokal. Zvukom gudača naglasiti nježnost, a dance-zvukom klavira i snažnom bass-linijom poticati na ples - rekao je Goldin.
Tomislavu Horvatinoviću aka. Jonesu, iz koprivničke NEXUS produkcije rad na remiksu ostao je u pozitivnom sjećanju.
- Uvijek je zadovoljstvo raditi remiks singla pjevačice kalibra poput Ivane Kindl. Njena izrazita muzikalnost i kristalan, senzualan glas kvalitete su o kojima svaki producent može samo sanjati. Nadam se da će slušateljima ljetni dani, dani zabave i plesa uz ovaj remiks još ljepše proći! - kaže Horvatinović.
"Ima nade" autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja, a predložena je i za hit rujna za nagradu Cesarica. T.K.
Možda ste propustili...

HRVATSKA DELEGACIJA NA EUROSONGU

Roku nakon sjajne druge probe predviđaju finale

45. FESTIVAL TAMBURAŠKIH PJESAMA ‘’ZLATNI GLAS ZLATNE DOLINE’’

Pobijedili Ansambl Ruže i Dukati

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana