Ekonomija
VIRTUALNI SAJAM KARIJERA I ZNANJA JE U TIJEKU:

Još imate priliku pronaći poslodavca po svom izboru!
Objavljeno 10. listopada, 2018.

Virtualni sajam karijera i znanja organizira MojPosao, s partnerima iz regije portalima Infostud i Posao.ba, a održava se od 3. do 11. listopada na dankarijera.com.
Na ovogodišnjem Sajmu uvedene su brojne novosti kako bi svakom posjetitelju olakšali proces pronalaska posla.


Sajam se sastoji od pet paviljona, odnosno područja zanimanja:
1.Trgovina
2.IT
3.Financije
4.Turizam
5.Edukacije


Unutar svakog paviljona u bilo kojem trenutku možete provjeriti ponudu poslova i javiti se poslodavcu putem chat-a.
Osim velike ponude poslova i novog dizajna, Virtualni sajam donosi vam i zanimljiv nagradni natječaj ‘Lov na blago’ gdje ćete imati priliku osvojiti jednu od bogatih nagrada: iPhone8, HP laptop te DJI Ryze Tech Tello dron.
Vaš zadatak je jednostavan: posjećujte štandove poslodavaca, budite interaktivni i istražujte. Kada se pojavi nagradno pitanje, jedino što od vas očekujemo je kreativnost. Vrijedi pokušati, zar ne?


Ako ste vješti u programiranju, Sajam vam nudi Virtualni hackathon, platformu pute koje ćete moći pokazati svoje znanje u pet programskih jezika: Java, Java script, Phython 3, PHP, C++. Nakon završetka Sajma formirat će se regionalna rang lista (programeri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije), a najbolje očekuju I vrijedne nagrade: GoPro kamera,  DJI Mavic Air Onyx dron i Kingston HyperX slušalice.
Iako se nadamo da vam je životopis uvijek ažuriran, nije na odmet spomenuti da vam to treba biti prvi korak prije početka sajma. Provjerite imate li navedena sva prošla radna iskustva, obrazovanje, postignuća, kvalifikacije. Vodite računa da je životopis uredan i dobro formatiran. Ukoliko još uvijek nemate životopis, sada je izvrsna prilika da ga napravite. Kao podlogu iskoristite MojPosao profil koji možete, nakon što sve popunite, prebaciti u PDF format i priložiti uz prijavu za željeni posao.
Dobra molba također je ključna kod prijave, stoga napravite predložak koji ćete moći prilagoditi ovisno o otvorenim pozicijama.


Iskoristite sve pogodnosti Virtualnog sajma karijera i znanja, pronađite posao i osvojite vrijedne nagrade!

Možda ste propustili...

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete

POVRĆU LOŠA GODINA, SVE URANILO, KIŠE PREMALO

U plastenicima u travnju 40, zahladnjenje novi stres

Najčitanije iz rubrike