Osijek
JESENSKA MODNA REVIJA MUSO FASHION

Moda mora ostati u središtu grada
Objavljeno 7. listopada, 2018.

Prolaz Julija Benešića, popularni Pasaž, u subotu je, nakon premijere u travnju, po drugi put bio mjesto održavanja jedinstvene modne revije na kojoj je ovaj put na predstavljena kolekcija jesen/zima robnih marki Betty Barclay, Gerry Weber, Barbara Lebek, Soyaconcept, Ivko i Desigual. Pod nazivom MUSO Fashion (Moda u središtu Osijeka), u organizaciji tvrtke Aspera, svoju ponudu, namijenjenu poslovnim ženama u dobi od 30 godina na više, predstavili su dućani Bettt Barclay, Yes, Mako, Centra i Melody.
- Svrha ove modne manifestacije je predstaviti ponudu odjeće i modnih dodataka dućana iz središta grada, naglasiti njeno bogatstvo i kvalitetu u odnosu na popularne trgovačke centre. Nakon nekih dječjih bolesti koje su se pojavile prilikom organizacije prve revije u travnju, sada smo poduzeli brojne mjere kako bi odaziv građana i sponzora bio što veći, i u tome smo uspjeli - rekao nam je organizator Tihomir Miškić.
Reviju su nosili modeli modne agencije CODE Agency iz Osijeka, a posjetitelje je zabavljala plesna skupina Fenix, dok je za glazbu bio zadužen DJ Tac. Generalni pokrovitelj priredbe i ovaj je put bio Grad Osijek. Poznato je da su nakon pojave trgovačkih centara na perifernim dijelovima grada brojni poslovni porostori u središtu grada ostali prazni, stoga je gradska uprava pozdravila i podržala oživljavanje središta grada na ovakav način.
- Ponosimo se ovim poduzetnicima koji su sa svojim modnim markakma prisutni u centru grada. Jako je bitno da moda i dalje ostane u centru - rekla je Danijela Klobučar, voditeljica Odsjeka za kulturu Grada Osijeka. I. Alilović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike