Tehno
NAJUČINKOVITIJE

Android 9 Pie stiže na Nokia 7 plus
Objavljeno 5. listopada, 2018.
Uz Googleov intuitivni softver i samo s najnužnijim aplikacijama, Nokia 7 plus poslužuje Android 9 Pie bez suvišnog softvera, promijenjenih korisničkih sučelja ili skrivenih procesa koji bi nagrizali vašu bateriju. Ova nadogradnja se nadovezuje na snažne značajke sustava Android 8.0 Oreo uz fokus na umjetnu inteligenciju, strojno učenje i digitalni boljitak. Nokia 7 plus s Androidom 9 Pie najučinkovitiji je Nokia pametni telefon dosad. Napredak u strojnom učenju i umjetnoj inteligenciji kao što je prilagodljiva baterija ili App Actions osiguravaju pametniju potrošnju baterije i resursa kako bi se ubrzale funkcije pametnog telefona.
Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, kaže: “Kao što smo i obećali, kontinuirano radimo na tome da isporučimo čisti, siguran i ažuran Android na Nokia pametnim telefonima. Danas smo izrazito sretni što počinje isporuka Android 9 Pie na Nokia 7 plus, što nas čini jednim od prvih proizvođača koji će ponuditi najnoviju inovaciju iz Googlea, uključivo i ekskluzivne značajke Androida One kao što su App Notifications, i to u segmentu vrijednosno orijentiranih flagship telefona.“
Kao dio Android One obitelji, Nokia 7 plus će imati App Actions – nova značajka dostupna isključivo Android One i Google Pixel uređajima na Android 9 Pie sustavu. App Actions uči o vašem dnevnom korištenju telefona i pomaže vam u dovršavanju sljedećeg zadatka brže na način da predviđa vaš sljedeći korak i ponudi vam odgovarajuću aplikaciju, bilo da se radi o poslu, glazbi ili zabavi.Nokia 7 plus optimizirana je da izvuče maksimum iz snažne baterije. Prilagodljiva baterija smanjuje potrošnju procesora do >5 % što je najveća ušteda po komponenti. M.R.
Nokia 7 plus optimizirana je da izvuče maksimum iz snažne baterije
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike