Tehno
MULTIMEDIJA

AOC svojim gaming monitorima oduševio tisuće gamera na Gamescom sajmu
Objavljeno 5. listopada, 2018.
Broj gamera u svijetu se rapidno povećava, pa se predviđa da će ih do 2020. biti čak 2,6 milijardi, a gaming je već sada postao masovni gledalački sport, stoga ne čudi da broj posjetitelja na ovakvim sajmovima raste iz godine u godinu. Vrlo dinamično gaming tržište općenito značajno raste, kako u Europi, tako i u cijelom svijetu. Stručnjaci očekuju dvoznamenkastu stopu rasta od čak 10.3 posto do 2021. godine. Zajedno s cijelim tržištem raste i tržište gaming monitora.
Specijalist za monitore, tvrtka AOC, jedna je od vodećih tvrtki koja proizvodi upravo monitore namijenjene gaming industriji. AOC u svojem širokom portfoliu gaming monitora zadovoljava sva zahtjevna područja gaminga bez obzira na to je li riječ o velikim brzinama osvježavanja do 240Hz za ljubitelje konkurentnih igrara ili zakrivljenih zaslona s visokokvalitetnim IPS i VA pločama koje omogućuju sjajno iskustvo ljubiteljima RPG-a.
AOC je na ovogodišnjem gamescom sajmu predstavio široki raspon gejming monitora od modela sa stopom osvježavanja od 144 Hz i 1 ms vremena odziva pa sve do vrhunskih premium AGON monitora brzine osvježavanja do 240 Hz.
„Svi naši gaming monitori opremljeni su brojnim značajkama i tehnologijama, zbog čega AGON linija može zadovoljiti i one najzahtjevnije gamere.“, osvrnuo se Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja za Europu.M.R.
Najčitanije iz rubrike