Sport
VUKOVAR 1991. DANAS U KUPU HRVATSKE

Radoš: Respektiramo Zadar, ali želimo prolaz
Objavljeno 25. rujna, 2018.
Nogometaši Vukovara 1991. danas će u Bogdanovcima odigrati susret šesnaestine finala Kupa Hrvatske. Susret na stadionu "Ivan Barun" počinje u 15.30. Uoči sraza s drugoligašem iz Zadra, Vukovarci su doživjeli visok poraz u Bjelovaru (4:1). Trener Vukovaraca Ivica Radoš pokušao je dati odgovor što se dogodilo.
- Dobro smo započeli utakmicu i sve je teklo onako kako smo zamislili. Brzo smo i poveli, a onda je u samo deset minuta naš igrač Luka Dragojević dobio dva žuta kartona. Da toga nije bilo, siguran sam da bismo danas imali više bodova.
Zbog crvenog kartona protiv Zadra u momčadi neće biti Dragojevića, a s obzirom na situaciju nije isključeno da još netko ne bude mogao istrčati u današnjem Kup susretu.
- Imamo dosta igrača koji studiraju, pa je moguće da zbog obveza na fakultetu neće moći nastupiti. U svakom slučaju, tko god nastupi morat će biti iznimno motiviran.
Drugoligaš Zadar trenutačno je na 12. mjestu sa svega osvojenih pet bodova.
- Vodi ih odličan trener Krešimir Sunara. Otkako je došao na klupu Zadra osvojili su tih pet bodova, a protiv Lučkog su od 0:2 došli na kraju do boda. Respektiramo protivnika, ali mi želimo prolaz dalje. Pokušat ćemo skupiti glave i odraditi mušku i borbenu utakmicu, pa ćemo vidjeti hoće li to biti dovoljno za pobjedu - rekao je trener Vukovaraca inače Bogdanovčanin, čija će momčad u tom mjestu sigurno imati veliku potporu. A. Grgić
Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike