Crna kronika
OSAM OZLIJEĐENIH U PROMETNIM NESREĆAMA

Pijan automobilom sletio s kolnika
Objavljeno 25. rujna, 2018.
GARČIN - Pijani vozač stradao je u prometnoj neserći koja se dogodila u subotu, u 6 sati, u Garčinu. U lijevom zavoju 58-godišnji vozač nije prilagodio brzinu, prešao je na travu, nakon čega je u zanošenju došlo do slijetanja vozila u kanal. Vozač je imao 1,22 promila alkohola u krvi, a vozio je pod zabranom. Teško ozlijeđen prevezen je u bolnicu.
Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 11.30 sati, u Medarima, na novogradiškom području. Automobil se nakon udara u rasvjetni stup prevrnuo na bok. Vozač i suvozač prevezeni su u bolnicu. Tijekom proteklog vikenda dogodilo se 15 prometnih nesreća na području PU vukovarsko-srijemske. Crni niz počeo je u petak, oko 7.30 sati, na cesti Orolik- Banovci, kada je zbog neprilagođene brzine 58-godišnjak iz Zagreba, u zavoju udesno, Škodom sletio s ceste. Udario je vozilom u prometni znak te sletio u kanal. Vozač je teže ozlijeđen.
U petak, oko 19 sati, 82-godišnjak iz Županje upravljao je Mazdom krećući se ulicom Veliki kraj u Županji. Zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme uočio 52-godišnju ženu na biciklu koja se zaustavila da bi skrenula ulijevo, u Jelačićevu ulicu te propustila nailazeća vozila. Zbog udara vozila u bicikl, 52-godišnjakinja je pala na vozilo, a potom i na cestu, pri čemu je teško ozlijeđena.
U nedjelju, oko 55 minuta iza ponoći, na cesti Otok – Komletinci, 27-godišnjak iz Komletinaca upravljao je Alfa Romeom te počeo pretjecati vozilo koje se kretalo ispred njega, iako ga je 20-godišnjak iz Komletinaca već počeo pretjecati svojim VW-om. Došlo je do udara VW-a u Alfa Romeo i slijetanja Volkswagena u kanal. Od udara je Alfa Romeo odbačen udesno gdje udara u drugi VW kojim je upravljala 32-godišnjakinja iz Komletinaca, koja se kretala ispred 27-godišnjaka. U prometnoj nesreći 21-godišnjak iz prvog VW-a ozlijeđen je teško, dok su drugi 21-godišnjak i vozač ozlijeđeni lakše. Vozač Alfa Romea imao je alkohola u krvi.
Na križanju Kolodvorske ulice i glavnog kolnika Gospodarske zone u Vukovaru, u nedjelju oko 20.55 sati, 47-godišnjakinja iz Vukovara Opel Astrom, skrećući ulijevo, oduzela je prednost prolaska 24-godišnjem vozaču mopeda iz Vukovara. Vozač mopeda teže je ozlijeđen.S.Lacić
 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike