Mozaik
DVIJE HALJINE SLAVNOG DIZAJNERA

Skoko odjeva Miss Hrvatske na svjetskom izboru
Objavljeno 25. rujna, 2018.
Ivana Mudnić Dujmina sudjeluje na izboru za Miss svijeta 9. prosinca u Kini

Pripreme za svjetski izbor Miss u punom su jeku, kako bi se Ivana Mudnić Dujmina, aktualna Miss Hrvatske, što ljepše predstavila, odabrane su haljine poznatog i priznatog modnog dizajnera Ivice Skoke iz Zagreba.


Ususret tom najprestižnijem natjecanju ljepote, poznati dizajner Ivica Skoko mladoj je Splićanki, koja će Hrvatsku predstavljati na izboru u Kini, 9. prosinca, kreirao dvije haljine. Majstor glamuroznih večernjih haljina koje često krase crvene tepihe, i kod stvaranja ovih kreacija ostao je dosljedan sebi i još jednom dokazao da je glamur u punom sjaju fraza koja ga najbolje opisuje. Večernja haljina od svile i čipke, ukrašena perjem i cirkonima savršeno pristaje novoj Miss Hrvatske koja je tu titulu osvojila među 16 ljepotica. Puderasto ružičasto boje, s dugačkim prorezom i naglašenom siluetom, ova ženstvena haljina također će se natjecati na najljepšu. Ljepotica iz svake države predstavlja se u haljinama poznatih dizajnera iz svoje zemlje pa će tako i hvaljeni Ivica Skoko biti dio izbora za najbolji dizajn haljine.
- Kao prvo, drago mi je što surađujem s Ivicom Skokom, jer je on jedan od najboljih i najkreativnijih dizajnera. Haljine su predivne, ženstvene, visoke mode i elegantne. Nositi te haljine stvarno je fenomenalan osjećaj te se osjećam ženstveno u njima. Polako se bliži svjetski izbor, mnogo je posla i ja ću dati sve od sebe da Hrvatsku predstavim na što bolji način - rekla je Ivana Mudnić Dujmina, aktualna Miss Hrvatske.
Dio spektakla, jedinstvenog i karakterističnog za izbor Miss svijeta, koji se održava 68. put, u kojemu natjecateljice iz svih krajeva svijeta predstavljaju najljepše modele iz svojih zemalja, ali i njihove omiljene dizajnere, bit će i izlazak u nacionalnome kostimu. Od brokata i tila, kratka krinolina strukirana kroja sasvim sigurno privući će pažnju svjetske javnosti. Karakteristične crveno-bijele kockice na kostimu koje naziva Ponos Hrvatske asociraju na dres hrvatskih nogometnih reprezentativaca i uspjeh naše zemlje na nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu. S custom made srebrnim nakitom kao posebnim detaljem nacionalnog kostima, hrvatska će missica još jednom podsjetiti publiku na viceprvake svijeta.
- Već sam na izboru za Miss Hrvatske vjerovao u Ivanu, a ne sumnjam u njezin uspjeh ni na izboru u gradu Sanya u Kini. Iznimno sam ponosan što ću biti dio njezina velikog nastupa i predstavljanja Hrvatske. Nacionalni kostim i večernja haljina rađeni su tako da istaknu njezinu ljepotu, ali i da u najboljem svjetlu predstave Hrvatsku i sve naše uspjehe. U našim prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama, nacionalni kostim predstavlja naše boje, ponos, zajedništvo i osjećaje koji nas spajaju u trenutcima velikih uspjeha - rekao je Ivica Skoko, omiljeni dizajner brojnih poznatih Hrvatica i mlade missice.
Vodeći domaći dizajner u svakoj svojoj modnoj priči na tron stavlja haljine. Kreacije koje već godinama ostavljaju bez daha, posebne su u svakom detalju i ostavljaju senzacionalni dojam oskarovskog crvenog tepiha, a sada će, osim po modnim pistama i crvenim tepisima, koračati pozornicom u koju će 9. prosinca biti uprte oči cijeloga svijeta.
Mario Kokaj
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike