Osijek
OD 1. DO 6. LISTOPADA

Star Wars tjedan u GISKO-u
Objavljeno 24. rujna, 2018.
Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Udruga Star Wars Hrvatska organiziraju treći “Star Wars tjedan” koji će se održati od 1. do 6. listopada u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek, a namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Knjižnice, i djeci i mladima i odraslim korisnicima.
Svi oni koji nisu uspjeli zauzeti svoje mjesto na prošlogodišnjim radionicama, ove će godine to moći slanjem e-pošte na adresu swosijek@gmail.com na koju se može javiti i s bilo kakvim dodatnim upitima, a sve informacije te popis radionica i predavanja bit će vidljive i na stranici GISKO-a te na stranici Moscroatia.
Tijekom projekta održat će se različite kreativne, likovne i čitateljske radionice te brojna društvena događanja. Ciljevi projekta su ukazati na važnost rada s djecom i mladima te važnost dječjih odjela, zatim, poboljšati uslugu rada s djecom i mladima u knjižnicama, potaknuti čitateljske navike djece i mladih, pridonijeti razvoju knjižnica kao kulturno-informacijskih središta, mjesta kulturnih susreta, zabave i društvenih događanja te pridonijeti prepoznatljivosti u lokalnoj zajednici.
Svečano otvorenje održat će se u ponedjeljak, 1. listopada, s početkom u 18 sati u izložbenoj auli Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. I.A.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

REGIONALNI ZNANSTVENI CENTAR PANONSKE HRVATSKE

Otkriveni talenti - lokomotiva razvoja

Najčitanije iz rubrike