Sport
BSK U NEDJELJU DOČEKUJE MEĐIMURJE

Vrijeme je za prvu pobjedu
Objavljeno 22. rujna, 2018.
Nakon četiri kola nogometaši BSK-a osvojili su jedan bod i nalaze se na pretposljednjem mjestu jedinstvenog državnog drugoligaškog saziva! Iako ih uvodni raspored utakmica nije mazio, ali s obzirom na prezentacije na terenu taj je novak u konkurenciji trebao imati koji bod više. Ponajprije je izostala realizacija u svim dosadašnjim susretima, posebice u proteklom u zadarskim Stanovima gdje je jedan pogodak odlučio o ostanku bodova uz koje je domaćin uhvatio priključak sa središnjicom redoslijeda, a Bjelobrđani ostali pri dnu. Taj status promptno treba promijeniti za što je dobra sutrašnja prigoda kada će u Bijelom Brdu, od 16.30 sati, gostovati čakovečko Međimurje. Stalna mušterija iz trećeligaških dana, ali koja mnogo bolje živi aktualne u višem sazivu tako da bez opterećenja može igrati protiv štićenika Denisa Krstanovića. Bjelobrdski trener u međuvremenu je ostao bez prvog napadača Stjepana Šimičića koji je dobio crveni karton u Zadru i jednu utakmicu neigranja, a u toj sutrašnjoj će ga u vrhu zamijeniti robusni Nebojša Popović. Ostali iz zadarske udarne momčadi zadržat će svoje pozicije, ali će morati poboljšati koncentraciju kako bi prigode pretočili u pogotke i posljedično bodove.
- Igramo bolje nego što rezultat (u)kazuje zbog čega smo dospjeli u neugodnu tabličnu poziciju koju se nadamo sutra popraviti. Međimurje je momčad koja nam leži, ali koja sigurno nije slučajno tako visoko u drugoligaškom redoslijedu, tako da nas očekuje iznimno zahjevan zadatak. Takvi su, zapravo, svi jer je ova konkurencija znatno jača od one iz koje smo došli te stoga svakom prigodom moramo biti na gornjoj granici mogućnosti kako bi parirali i domogli se bodova. Za što ćemo morati biti i spretniji pred vratima što do sada, a posebice u Zadru, nije bio slučaj. Vjerujem da se mora i nama otvoriti, a očekujem da to bude upravo protiv Čakovčana - najavio je ponajbolji igrač BSK-a Kristijan Krajček sutrašnji susret 5. kola.
Najvjerojatniji sastav: Ilinčić - Čikvar, Meter, Majtanić, Periša - Kovačić, Kasač - Brlić, Horvat, Krajček - Popović. Početak utakmice je u 16,30 sati. D.Lekšan
Parovi 5. kola:
Hajduk II - Dinamo II igraju sutra (nedjelja) u 14.30 sati, a u 16.30 počinju susreti: BSK - Međimurje, Dugopolje - Osijek II i Lučko - Zadar. Jučer su igrali Sesvete - Hrvatski dragovoljac, Šibenik - Solin i Kustošija - Varaždin.
Možda ste propustili...

DIVLJANJE BILO VELIKO, KAZNA IPAK MALENA

Hajduk samo dvije utakmice bez svojih navijača

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

NEUGODNO ISKUSTVO ALBANCA

Hysaju se u vožnji zapalio automobil

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana