Mozaik
TJEDAN MODE OD 19. DO 27. LISTOPADA

Objavljena su imena poznatih dizajnera na Bipa FASHION.HR-u
Objavljeno 20. rujna, 2018.

Kraj listopada već je tradicionalno rezerviran za najveći modni događaj u regiji, Tjedan mode Bipa FASHION.HR. Lideri modne scene, poznati dizajneri i nova mlada talentirana imena obilježit će i ovu sezonu koja donosi brojna iznenađenja, nova imena i lokacije, a modna groznica počinje 19. listopada i trajat će do 27. listopada.


Bipa FASHION.HR započet će revijama u kultnom prostoru Studentskog centra, a nastavit će se programom u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma. Uz samostalne revije publici omiljenog Ivice Skoke, koji nastupa pod pokroviteljstvom Perwolla, te reviju Roberta Severa, jednog od najdugovječnijih dizajnera, koji ovaj put nastupa pod pokroviteljstvom branda Noelle, nestrpljivo se iščekuje slavljenička revija kralja muške mode, Ivice Klarića. Proslava 15 godina rada dizajnera, čije je ime sinonim za modno majstorstvo i genijalnost, doživjet će vrhunac na reviji, koja se održava pod pokroviteljstvom Philipsa i koja će zatvoriti posljednji dan Tjedna mode. I ove sezone svoju će kolekciju predstaviti hvaljeni modni dvojac I-GLE, koji je prošli put revijom u prekrasnom ambijentu zagrebačke Gliptoteke oduševio publiku, a posebno iznenađenje bit će revija Branke Donassy, ikone dizajnerske scene koja se vraća na pistu nakon nekoliko godina pauze. U službenom programu svoje će kolekcije predstaviti Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec, Mateyaneira, Twins, a velika novost bit će nastup londonske dizajnerice hrvatskog podrijetla Staše Randall, koja će kolekciju svog branda Staša Design prvi put predstaviti u Hrvatskoj.

- Čeka nas izuzetno uzbudljiva sezona jer donosimo bogat program, najpoznatija dizajnerska imena, a revije će se održavati na dvije lokacije. Uz našu stalnu lokaciju i modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu, s kojom svake sezone podižemo produkcijske standarde, odabrali smo još jednu, izuzetno znakovitu lokaciju, Studentski centar. To je simbol kreativnog stvaralaštva i žarište mlade, nove snage i energije kojoj želimo dati krila na našoj modnoj sceni. FASHION.HR je sad već tradicionalno najjača platforma za predstavljanje modnih kolekcija te će, kao i dosad, i ova sezona označiti iskorak za našu modnu scenu - najavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač Bipa FASHION.HR-a. T.K.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike