Sport
TREĆA HNL "ISTOK"

Vinkovačka Cibalia danas gostuje u Novoj Gradiški
Objavljeno 19. rujna, 2018.
Zbog utakmica šesnaestine finala Kupa Hrvatske unaprijed će biti odigran susret šestog kola Treće HNL "Istok" između Sloge i Cibalije. Cibalia će, naime, 26. rujna gostovati na Krku, a Sloga će u istom rangu Kup natjecanja istog dana ugostiti prvoligaša Istru 1961. To je glavni razlog što će se susret odigrati danas u Novoj Gradiški, u 16.30. Trener Cibalije Petar Tomić ne želi odvajati prvenstvene od Kup utakmica.
- Ne želimo davati na značenju ni jednom natjecanju, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti. Idemo odigrati dobru utakmicu, kao što smo to napravili u Belišću i nadam se da će nas i rezultat nagraditi.
Ipak, prioritet su prvenstvene utakmice, s obzirom na to da se Cibalia želi što prije vratiti bar u drugoligaške vode. Sloga iz Nove Gradiške načinila je svojevrsno iznenađenje u dosadašnjem dijelu sezone i sa sedam osvojenih bodova trenutno je na šestom mjestu.
- Tek je početak sezone i zaista ne bih davao veće značenje prvenstvu, a manje Kupu. Što se našeg domaćina tiče, znamo da su dobra momčad i da nam tamo sigurno neće biti lako. Respektiramo našeg protivnika, ali se ne bojimo nikoga.
U odnosu prema prethodnim utakmicama, Tomić neće ništa posebno mijenjati u sastavu svoje momčadi za susret u Novoj Gradiški.
- Nemamo igrača koji zbog kartona neće igrati, a vraćaju nam se neki igrači nakon ozljeda. Danas ćemo tek odlučiti tko će istrčati u Novoj Gradiški, a znam, tko god da bude u sastavu, dat će svoj maksimum za pozitivan rezultat - rekao je trener Cibalije. A. Grgić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike