Osijek
SAKUNTALA PARK

Kiosci izmješteni s druge strane ceste
Objavljeno 18. rujna, 2018.
Nakon što je nakratko obustavljena zbog, pokazalo se, neutemeljene prijave o bespravnoj gradnji ovojnice za dva kioska, koju je građevinskoj inspekciji prijavila udruga Zdravi grad, nastavlja se rekonstrukcija Sakuntala parka.
- Udruga Zdravi grad dala je lažan navod o „bespravnoj gradnji ovojnice za kioske u zapadnom dijelu parka“ te je, sukladno tome, i nalaz građevinske inspekcije takav da pokazuje da je s dokumentacijom i planiranim radovima sve u najboljem redu te u skladu s relevantnim zakonskim propisima. Radovi idu prema planu i završiti će do 30. studenoga ove godine - rekla nam je Kornelija Mlinarević, pročelnica Upravnog odjela za programe EU-a.
U ponedjeljak su kiosci u Lučkom prilazu zbog radova na podzemnim instalacijama premješteni na drugu stranu ceste, odmah uz poslovnicu banke koja se tamo nalazi, a iz istog je razloga već neko vrijeme zatvorena Henglova ulica kod Gradske i sveučilišne knjižnice. Kip Sakuntale vraćen je na novosagrađeno postolje, a građeni su i temelji na kojima će biti sjenica. U cijelom parku bageri kopaju kanale za podzemnu infrastrukturu i čini se kako se sve odvija planiranom dinamikom, a radnicima na ruku idu i povoljne vremenske prilike. I.A.
30.

studenoga 2018. godine, trebali bi biti gotovi radovi na rekonstrukciji i uređenju Sakuntala parka
Najčitanije iz rubrike