Osijek
AKCIJA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO

Hodanjem do zdravlja: Krenimo zajedno u šetnju u subotu u 10 sati!
Objavljeno 19. rujna, 2018.
Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, provodi aktivnosti projekta "Živjeti zdravo". U okviru projekta provest će se i aktivnost "Hodanjem do zdravlja", koja je namijenjena građanima svih dobnih skupina. Vodit će ju prof. Ivan Matančić, koji će ujedno educirati sudionike o važnosti redovite tjelesne aktivnosti, o načinima pravilnog hodanja i prikazati vježbe koje je poželjno napraviti prije početka hodanja.
Javnozdravstvenom se akcijom "Hodanjem do zdravlja" želi osvijestiti građane o važnosti hodanja kao jednog od najučinkovitijih i zdravstveno najpoželjnijih oblika tjelesne aktivnosti. Nakon predstavljanja projekta u Osječko-baranjskoj županiji, u svibnju 2018., a nakon ljetne stanke, od rujna počinje aktivnost "Hodanjem do zdravlja", i to u subotu (22. rujna) s početkom u 10 sati. Polazna je točka zajedničke šetnje ispred pješačkog mosta na desnoj obali Drave.
- Aktivnost "Hodanjem do zdravlja" provoditi će se kontinuirano jednom tjedno, ovisno o vremenskim prilikama. Pozivamo vas da se uključite, uz prikladnu opremu za hodanje, i učinite nešto dobro za svoje zdravlje. Hodajte s nama! - pozivaju članovi tima "Živjeti zdravo" dr. med. Nikola Kraljik, spec. javnog zdravstva, i Ivan Matančić, prof.
Iako je hodanje iznimno učinkovit i zdrav način tjelesne aktivnosti, mnogi ne prepoznaju njegovo značenje te je ono danas možda i najpodcjenjenija tjelesna aktivnost. I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike