Crna kronika
TROJE OZLIJEĐENIH U NESREĆAMA

Vozača kamiona spašavali vatrogasci
Objavljeno 19. rujna, 2018.
VINKOVCI - Strani državljanin teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak 50-ak minutra nakon ponoći na cesti Vinkovci - Županja, u blizini nadvožnjaka za autocestu. Očevidom je utvrđeno da je 48-godišnji državljanin Bugarske upravljao kamionom Man beogradskih registracija na koji je bila priključena prikolica, iz smjera Vinkovaca prema Županji. U jednom trenutku vozilom je prešao na suprotni prometni trak, a potom i na zemljanu površinu uz cestu, zbog čega je došlo do prevrtanja vozila.
- U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač teže je ozlijeđen te je uz intervenciju Javne vatrogasne postrojbe Grada Vinkovaca izvučen iz kabine kamiona. Vozač je na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
Jedna osoba ozlijeđena je i u prometnoj nesreći u utorak oko 6 sati na križanju Ulice hrvatskih branitelja i Osječke ulice u Požegi. Prema prvim informacijama, vozač Peugeota nije propustio VW Passat koji se kretao Osječkom ulicom te je došlo do sudara. Na mjesto nesreće pozvana je Hitna pomoć, koja je vozača Passata odvezla u Opću županijsku bolnicu Požega. Za sada nema informacija o težini njegovih ozljeda.
U ponedjeljak oko 6 sati na raskrižju Ulica bana Josipa Jelačića i Zrinske u Požegi dogodila se prometna s materijalnom štetom. Ta se nezgoda dogodila kada je 26-godišnji vozač, pod utjecajem 1,24 promila alkohola u organizmu, Volkswagenom prešao u suprotni prometni trak. Pri tome je došlo do udara u drugi VW, kojim je upravljao 39-godišnjak. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola.
U ponedjeljak nešto nakon 22 sata u Starom Topolju nedaleko od crkve dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač Forda Focus đakovačkih registracija. Iako očevid nije bio završen, SBplus je od čevidaca saznao da vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti te je, vozeći iz smjera Starog prema Novom Topolju, nakon ulaska u veći zavoj izgubio kontrolu nad vozilom, zahvatio travnati rub ceste, nakon čega je došlo do prevrtanja automobila, koji je završio pod prozorom obiteljske kuće.S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi