Osijek
RASPISAN JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE POTICAJA

Javna priznanja Grada Osijeka
Objavljeno 18. rujna, 2018.
Grad Osijek raspisao je javni poziv za podnošenje poticaja za dodjelu javnih priznanja – Zlatnu plaketu "Grb Grada Osijeka" i ‘‘Pečat Grada Osijeka‘‘, koji će biti otvoren sve do 15. listopada 2018. Poticaj mora sadržavati podatke o podnositelju, vrstu odnosno naziv javnog priznanja za koje se kandidat predlaže, podatke o kandidatu za javno priznanje, ovisno je li riječ o fizičkoj ili pravnoj osobi.
Potrebno je navesti iscrpno obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže, priložiti odgovarajuću dokumentaciju kojom će to potkrijepiti (objavljeni rad, analize, prikaze, kritike stručnog i drugog tiska, natjecateljske rezultate), a za fizičku osobu i životopis. Zlatna plaketa "Grb Grada Osijeka" dodjeljuje se za iznimna ostvarenja u području gospodarstva, znanosti, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, kulture, fizičke kulture, tehničke kulture, zaštite okoliša i ekologije, obrane i zaštite te drugih društvenih djelatnosti. ‘‘Pečat Grada Osijeka‘‘ dodjeljuje se za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju djelatnosti gospodarskog i društvenog života Grada Osijeka.
Poticaji se podnose u pisanom obliku na adresu Grada Osijeka ("Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka", Kuhačeva 9, 31 000 Osijek). Dodatne informacije moguće je dobiti na telefonski broj 031 229-241. J.P.
Možda ste propustili...

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana